TIP EXPERTKY - 21. kolo Divize C

0

V sobotu 11.4 a v neděli 12.4 se odehraje 21. kolo divizní skupiny C. A přislo nám nanejvýš osvěžující zeptat se na tipy ohledně osmi zápasů Divize C jediné sekretářky této soutěže paní Ivety Librové z Českého Brodu. 

Vysoké Mýto - Dvůr Králové, tip 1:2

Vysoké Mýto má lepší výchozí pozici. Dvůr Králové zase hraje o udržení. Tip naší expertky se přiklonil spíše k hostům.

Český Brod - Týniště nad Orlicí, tip 3:1

Utkání o 6 bodů. Týniště je předposlední, Brod má o 2 body více, ovšem má nejhorší útok v soutěži, který dal pouhých 19 branek za 20 zápasů. Potvrdí se tip?

Pardubice "B" - Česká Třebová, tip 0:2

Poslední Pardubice "B" přivítají dvanáctou Českou Třebovou. Česká Třebová si v posledním odehraném utkání před 14 dny poradila vysoko 0:4 s Letohradem. Potvrdí formu i tentokrát? Podle paní Librové ano...

Ústí nad Orlicí - Živanice, 1:1 (vyhraje Ústí na penalty)

Sokol Živanice si na jaže užil zatím nejvíce penalt. Z 5 zápasů 3x penalty, z toho pouze jedno vítězství. Možná i proto je tento tip opět na remizu, po které Ústí nad Orlicí utkání vyhraje.

Letohrad - Benátky nad Jizerou, tip 0:2

Benátky jsou druhé v tabulce o pouhé 3 body za Dobrovicemi. Oproti tomu Letohrad je v klidných vodách a relativně o nic mu nejde. Potvrdí hosté svou sílu?

Náchod - Jablonec nad Jizerou, 1:0

Souboj ve středu tabulky. Pokud by Náchod vyhrál, poodskočil by sestupujícím příčkám. Pokud ovšem ne, zdramatizuje si závěr sezóny. Jak to tedy skončí skutečně?

Kutná Hora - Pěnčín Turnov, tip 2:1

Kutná Hora má už sérii tří zápasů bez prohry. Oproti tomu Pěnčín-Turnov z posledních 5 zápasů vyhrál jen jeden. Favorité jsou domácí.

Trutnov - Dobrovice, tip 0:2

MFK Trutnov jsou čtvrtým celkem tabulky a rozhodně dokážou Dobrovice potrápit. Ostatně podzimní měření sil skončilo remizou Dobrovice museli vyhrát až v penaltovém rozstřelu. I tak jsou mírnými favority právě lídři tabulky z Dobrovic.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou