Dosta Bystrc v poháru válí

0

     Ve čtvrtfinále krajského poháru deklasovala Dosta Bystrc, aspiranta na postup do krajského přeboru, Boskovice, když jim nasázela devět branek. Jen málokdo z diváků věřil, že podobný kousek hráči z Bystrce zopakují. Tento se jim povedl v krajském semifinále. Proti sobě měli zdatného soupeře a to 3 tým krajského přeboru Spartu Brno. Tým z Komárova tentokráte inkasoval osmkrát a Dosta ukázala, že se jí v poháru náramně daří. 

   FC Dosta Bystrc-Kníničky – Sparta Brno 8:2 (3:2)

Branky: 13. a 19. Musil, 48. a 54. (obě PK) Košulič, 26. Ponížil, 64. Kratochvíl, 84. Urbánek, 90. Urban – 17. Cupák (PK), 42. Přichystal

ŽK: Urbánek, Urban – Cupák, Bobylev, Loup

Diváků: 86

Rozhodčí: Dohnal - Lenfeld, Papuga

Střely na bránu: 10:3, mimo: 4:2, fauly: 14:10, rohy: 7:3, ruky: 0:1, ofsajdy: 2:4

Dosta: Bačík – Urbánek, Bárta, Smejkal, Veleba – Lízal (77. Tofl), Ponížil (73. Mezník), Urban, Košulič – Musil, Kratochvíl (69. Sodomka)  Trenéři: PaedDr. Bohumil Smrček a Roman Buriánek

Sparta: Stehlík – Zavadil, Michalec, Lerch, Loup – Kubíček, Bobylev (58. Špánek), Ianosteac, Shkirich – Cupák (67. Lustig), Přichystal  Trenér: Rostislav Horáček

     V prvním poločase nic nenasvědčovalo tomu, že domácí svého soupeře zostudí. Šli do vedení ve 13 minutě zásluhou Musila. Hosté odpověděli během krátké chvíle. V 17 minutě se postavil k pokutovému kopu Cupák a bylo srovnáno. Radost hostů však netrvala dlouho. Za další dvě minuty přesně zacílil Musil a vrátil domácím vedení  zpět. Střílení branek v rychlém sledu pokračovalo i nadále. Ve 26 minutě pojistil vedení Dosty stoper Ponížil. Těsně před odchodem do kabin vykřesal naději pro Spartu Přichystal a jednobranková ztráta dávala hostům naději.

 

     Ovšem nástup do druhé části hry měli domácí smrtící. Za 9 minut druhé půle to již bylo 5:2. Obě branky padly naprosto stejně a to z penalty. K oběma se postavil Košulič a nedal Stehlíkovi šanci. Tento úvod hosty hodně zaskočil. Tříbranková ztráta byla skutečně veliká a dávala klid na kopačky domácích. Naopak Sparta  ve své hře dala znát nervozitu. Navíc v 64 minutě vsítil Kratochvíl další branku domácích, a pokud ještě nějaká jiskřička naděje pro hosty svítila, tak nyní definitivně zhasla. Domácí zápas dohráli v naprosté pohodě a hostům do Komárova přibalily ještě další dvě branky. 

     Hráči z Bystrce opět vysoko zvítězili a ukázali, že jim vložené zápasy v týdnu svědčí, zvláště pokud jde o pohár. Nezbývá než počkat na finále a čekat zda předvedou další brankovou smršť.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou