Hráč 9.kola Michal Havránek - Dopředu můžu, dozadu musím

0

Spolehlivý obránce Mylíčevse, Michal Havránek se stal hráčem 9.kola. Ochotně nám odpověděl na pár otázek. Pojďme se na ně podívat.

Těsná prohra s Jičínem, to asi zamrzí. Bylo na víc?
Hráli jsme přesilovku a mohli z toho být tři body. Navíc jsme nedali penaltu. Takže to zamrzí dvojnásobně, protože jsme body potřebovali jako sůl a byly hodně blízko.

V tabulce jste předposlední s devíti body. Nepřipouštíte si sestup.
To ani náhodou. Určitě chceme zachránit B třídu a o záchranu se popereme.

Nemáte v týmu problémy s docházkou? Většina týmů si na to stěžuje. Je vás dost?
Jo jo!! Scházíme se! Ale samozřejmě ti co pracují, včetně mě, tak trénujeme hlavně v pátek. Máme teď nějaké zraněné hráče, tak je to pořádný kolotoč. Ale jinak je nás dost a je to v pohodě.

Jsi obránce. Jakému systému dáváš přednost? Zóně, anebo osobní obraně?
Spíš kombinovanému systému. Dřív jsme hráli zónu, ale teď spíše bráníme osobně. Ale pokaždé to je podle situace. Kývneme na sebe, a vidíme, jestli je potřeba bránit osobně anebo prostor. A také to děláme podle soupeře.

Jak by ses charakterizoval jako hráč?
Baví mě to! Dopředu můžu a dozadu musím. Útočit mě hodně baví, ale samozřejmě musím myslet i na zadní dvířka. I když ke konci zápasu je už těžké vyždímat se nahoru – dolů.

Popiš nám ve zkratce tvou fotbalovou kariéru.
Tak to mám opravdu jednoduché. V šesti letech jsem začal u nás v Milíčevsi a hraji zde doposud. A jsem tady moc rád.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou