Straší nás vysoká marodka, ale musíme si pomáhat. Říká hráč kola V. Kodýtek

0

Hráčem kola se stal Vítek Kodýtek. Záložník Dolní Kalné přiznal, že je pravidelným hráčem "A" týmu, ale z důvodu početné marodky musí pravidelně, společně s bratrem Antonínem, nastupovat i za Kalenský "B" tým. Jak jim to na hřišti "Pod Kaštany" šlape?

Jak cenné bylo vítězství nad lídrem soutěže z Volanova?
 
Vítězství mě doslova hřálo u srdíčka, navíc nad soupeřem, který měl opravdu kvalitní kádr a byl lídrem tabulky.
 
Ještě k tomu jsi dal dvě branky. Takže o to větší určitě byla ta radost.
 
Ano, to rozhodně! Důležitá pro mě byla první branka za stavu 1:2, když jsem překonal hostujícího brankáře razantní hlavičkou z téměř nulového úhlu a vrátil náš tým opět do hry.
 
Jsi pravidelným hráčem "B" týmu nebo se podíváš i do "áčka"?
 
Jsem pravidelným hráčem "áčka", ale zároveň i "béčka". Náš tým postihuje obrovská marodka, se kterou se musí vypořádat nejen trenéři, ale hlavně hráči jako já, bratr (Antonín) a i ostatní co vypomůžou "béčku" či "áčku".
 
 
A jak to děláte, když hraje "A" i "B" tým v jeden den?
 
To je ten největší problém, se kterým se též musíme vypořádávat. Zrovna tento víkend máme souběžný zápas, kde pomůžu "ačku" a snad navážu na výkon z minulého zápasu. V "béčku" dostanou prostor mladí hráči, kteří se pevně nezařadili do kádru, ale věřim, že se o šanci poperou až do samotného konce zápasu.
 
Už si nastínil, že hraješ v jednom týmu s bratrem Antonínem. Jak si na hřišti rozumíte?
 
Nejlépe si vyhovujeme ve středu zálohy, kde víme, co od toho druhého očekávat. Nejvíce nám pomohla malá kopaná ve Dvoře Králové, která je známá svojí KLMF soutěží. Odsud máme největší zkušenosti, které teď prodáváme v FKDK.
 
Takže jsi fotbal nehrál jen v Dolní Kalné?
 
Abych celou situaci lépe nastínil, chtěl jsem říct, že s partou přátel máme i vlastní tým a tam se prezentujem jen v malé kopáne. Mohu říct, že se nám velmi daří.
 
Potěšila tě výhra v anketě hráč kola?
 
Samozřejmě, že mě potěšila. Abych pravdu řekl, nečekal jsem to! Ale tento úspěch nechci brát na sebe, jelikož proti Volanovu zahrál výtečně celý tým a o tom ta hra je, být tým.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou