Lukáš Kubíček ukořistil triumf za Hráče kola.

0

      Lukáš Kubíček ze Sparty Brno se stal dalším vítězem naší ankety Hráč kola. O vítězství svedl veliký souboj s Radimem Zárubou z Moravské Slavie Brno. Bronzový stupínek patří Karlu Křivánkovi z Novosedel. 

1. Lukáš Kubíček, Sparta Brno - 25% hlasů

Hráč Sparty Brno patří mezi stále opory svého celku. V zápase ve Vojkovicích byl vidět na hřišti více než jeho spoluhráči. Sám vsítil dvě branky a na dalších se podílel. Na hřišti byl téměř nepolapitelný. 

2. Radim Záruba, Moravská Slavia Brno - 24% hlasů

Futsalový reprezentant řádil hlavně v první poločas v zápase s Ráječkem. Neúnavně se nabízel a dělal soupeři veliké problémy. Jeho aktivní pohyb, rychlost a dravost byla pro hráče Ráječka doslova smrtelná. 

3. Karel Křivánek, Sokol Novosedly - 18% hlasů

Novosedelský Karel Křivánek se nemohl dívat na to, že jeho celek inkasoval v 87 minutě rozdílovou branku v zápase s Bohunicemi. V poslední minutě neváhal , srovnal a zajistil svému celku nečekaný bod. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou