Hráčem 10.kola se stal Jakub Prívara z týmu TJ Rudník

0

Vítězná branka Jakuba Prívary v zápase s Milíčevsí, vynesla Jakuba až na první místo v sestavě 10. kola. Na druhém a třetím místě se umístili hráči Tatranu Hostinné Tomáš Valeš a Martin Jakoubek.

1. místo:  Jakub Prívara        -  31%   -   TJ Rudník

2.místo:  Tomáš Valeš             -  26%   -   TJ Tatran Hostinné

3.místo:  Martin Jakoubek     -  21%   -   TJ Tatran Hostinné

  Na dalších místech se umístili hráči Libáně, Mladých Buků a Jičína.

Jakub Prívara - Daří se celému týmu a daří se i Jakubovi. V Milíčevsi hned ve 2. minutě otevřel skóre zápasu. Jeho branka, při výhře 0:2, byla nakonec vítězná. Od svých fanoušků získal 31% všech hlasů.

Tomáš Valeš - Dnes to byl tuhý boj o všechny tři místa. To druhé získal Tomáš Valeš za druhou branku svého týmu a dobrý výkon. Za své představení získal 26% všech hlasů.

Martin Jakoubek – Otevřel skóre zápasu v Mladých Bukách. Hrál výborně, ale prohru svého týmu neodvrátil. I přes to mu to vyneslo celých 21% všech hlasů.

 
Hlasování o hráče kola se nám krásně rozběhlo a chodí pořád víc a víc hlasů. Vyhrát v této soutěži bude čím dál složitější. Musíte přesvědčovat své fanoušky skvělým výkonem i dobrou propagací našeho webu :-)
 


S Jakubem Prívarou se potkáme i ve čtvrtek, kdy s ním uveřejníme rozhovor.

 
Těšte se na další hlasování o hráče 11. kola, které proběhne v příštím týdnu od Pondělí 25. 5. až do úterní půlnoci.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou