Hráč 14.kola Radek Hrubeš - Nejsem útočník, jsem gólman

0

Radek Hrubeš je útočníkem béčka Kobylic. Do Kobylic přišel jako druhý brankař A týmu, ale moc rád si béčku zahraje v útoku. Pojďme se podívat na rozhovor...

Kobylice mají výborné fanoušky. Jsi druhým hráčem kola z Vašeho týmu. Co na to říct?

Ano Kobylice je vesnice, která fotbalem žije. Fanoušci nás A tým i B tým hodně podporují. Samozřejmě jsem rád, že jsem hráčem kola a můžu týmu a klukům pomoci alespoň svými výkony.


V zápase se Lhotou o poslední místo jsi hrál dobře. Ale jak bys zhodnotil svůj výkon ty sám?
Tak snažím se v každém zápase hrát naplno a ta branka je takový bonbonek :) jelikož jsem brankář a to střílení gólů není úplně moje silná stránka :-D.  Jinak hraju snad dobře pořád :-D


Vašemu béčku se na jaře moc nedaří. Co s tím?
Náš B tým se skládá z kluků, kteří dlouho anebo vůbec nikde nehráli a chodí kvůli partě a troše pohybu :) A bez tréninku, se nedá hrát už ani 4 třída. Musíme makat a alespoň tou chutí si zahrát fotbal nějaké ty týmy porazit :)

Jsi útočník. Co by měl změnit Váš tým, nebo ty osobně aby to tam začalo víc padat?
Trošku vás opravím, jsem Brankář a přišel jsem do Kobylic do 'A" týmu jako druhý brankář a pomoci zkusit se poprat o postup do "A" třídy… jinak co se týče béčka, jak už jsem řekl ty tréninky a větší nasazení by určitě pomohlo. No a v mém případě už asi nic nepomůže :-D.  Základ je naučit se kopnout do balonu a trefit zařízení :-D

Existuje nějaké tvé vysněné hřiště, kde by sis chtěl zahrát?
Jsem fanouškem Realu Madrid tak určitě tam, ale to jsou sny.  Stejně ale by bylo krásné se tam alespoň podívat :)

Vzpomeneš na nějakého trenéra, co ti asi dal nejvíc? Může jich samozřejmě být víc.
Ano, Jaroslav Pozler, který trénoval naše áčko ještě v okresním přeboru a vytáhl mě z Prasku, jako nekopu a hráče z lavičky. Dal mi šanci celou sezonu nastupovat a díky němu jsem tam, kde jsem a umím, co umím.

Popiš nám ještě ve zkratce svou dosavadní fotbalovou kariéru.
Byl jsem hráčem TJ Jiskra Prasek, pak jsem chodil po hostováních v klubech TJ Spartak Kobylice, TJ Slavoj Skřivany, TJ Spartak Kosičky a zpět do Kobylic a jsem za to moc rád. Je tu super parta a je to tým co chce něco dokázat a ne jen tak si zahrát fotbal.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou