Leošem Marešem by na pustém ostrově nepohrdl, říká Lukáš Kubíček

0

     Mladý hráč Sparty Brno se stal nejlepším plejerem uplynulého kola. Snaží se žít naplno a každý den si užívá. Má kolem sebe několik spoluhráčů, kteří mu umí dát míč, jak potřebuje a formu si nijak neudžuje. To vše se dozvíte v rozhovoru s tímto hráčem. 

Představte se nám.

Je mi 22 let, jsem svobodný a provozuji s kamarádem rychlé občerstvení v Brně. Fotbal jsem začal hrát ve Zbrojovce, odkud jsem v dorosteneckém věku přešel do Sparty, kde jsem až na jednu sezónu, kterou jsem odehrál v Bystrci, do teď. Mezi mé záliby a koníčky patří sport, ale pivem s přáteli taky nepohrdnu.

 

Lukáši téměř vždy, kdy se bavíme o nejlepším hráči zápasu za Spartu Brno, tak jste zmiňován Vy. Zřejmě máte formu jako hrom. Jak si jí udržujete?

Tak to mě těší. Myslím si, že nějak zvlášť si formu neudržuji a do každého zápasu jdu s tím, že ho chci odehrát co nejlépe pro tým.

 

Sen každého fotbalisty je hrát v cizině anebo v nejlepších klubech u nás mezi, které patří Plzeň, Sparta, Jablonec apod. Vy jste teď ve Spartě, takže asi spojenost?

Když se daří tak je člověk spokojený a nám se daří, tak jsem spokojený

 

Co chybí Lukáši Kubíčkovi k dokonalosti? A naopak v čem jsou jeho přednosti?

Vždycky je co zlepšovat a mezi největší přednosti patří určitě rychlost.

 

Kdybyste si mohl vybrat jakéhokoli spoluhráče, kdo by to byl?

Vybíral bych určitě mezi těmi, co mi umí dát balón za obranu a ví přesně, jaký balón potřebuji :D. Ve Spartě to umí třeba Dino (Ianosteac), který mě takovýma balónama zásoboval už v dorostu, ale umí to i další například Standa Lerch, David Cupák.

 

Jste spíše samotář, tichý člověk anebo žijete ve víru velkoměsta?

Snažím se prožít každý den, tak jako by měl být poslední.

 

Plavete na lodi a ztroskotáte, co anebo koho byste si vzal na pustý ostrov?

Určitě někoho, kdo by se o mě postaral a mohl mu věřit. Ale kdyby tam byl Leoš Mareš, byla by aspoň sranda :D !

 

Postoupí Sparta Brno do divize?

Po 2 letech, co skončila na 2 místě v Krajském přeboru, by si to zasloužila. Ale sám vím po 2 letech, co jsem divizi hrál, že je to daleko kvalitnější soutěž a kádr by bylo potřeba doplnit.

 

Bude hrát Lukáš Kubíček vyšší soutěž?

Uvidíme, jestli přijde nějaká nabídka, která se nebude dát odmítnout. Zůstávám nohama na zemi a sám se nechám překvapit, jak se budou odehrávat moje další fotbalové roky :-)

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou