Rozhovor s hráčem 16. kola 3. třídy Cheb, Janem Vasylišínem

0

Vaše hlasování o hráče kola ve 3. třídě Cheb ovládl gólman Teplé, Jan Vasylišín. Rozhovor s tímto hráčem si můžete přečíst v tomto článku.

 

Jak by jste zhodnotil zápas proti V. Hleďsebe?

 

No tak zápas proti V. Hleďsebe hodnotím jedině kladně. Musím říct upřímně, že jsem moc hrdý na kluky co tam byly se mnou a že jsem tam dokázali udolat bod za remízu a bod z penalt, to už byla jen třešnička na dortu. Myslím si, že tam každý nechal 110 % aby jsme udělali výsledek. A to se povedlo. 

 

Jak vidíte vaše šance v dalším utkání proti Mnichovu?   

 

Nadcházející utkání proti Mnichovu vidím dobře, po posledním zápase si myslím, že jsme dost silní hlavně v hlavě. Ale nikdy nevíte, protože se jedná o derby a Mnichov se na nás umí sejít a potrápit nás. My musíme využít výhodu našeho velkého hřiště a vstřelit první branku co nejdříve, aby jsme se uklidnili.

 

Máte ve sportu nebo v životě nějaký vzor?

 

No samozřejmě že mám vzor, ale tak to má každý jinak by to asi nešlo. Ve sportu je to pro mě například Pavel Nedvěd, který dokázal obrovský kus cesty z malého města až na vrchol Italské ligy a ještě by se našli další. A v osobním životě je to například Robert Kiyosaki.

 

 Jak jste se dostal k fotbalu a hrál jste i v jiných klubech? 

 

 Tak k fotbalu mě přivedl můj táta, který také chytal a já to zdědil v genech, tak mě asi nemohla čekat jiná budoucnost. A taky bych mu chtěl takto poděkovat, protože jsem od něho dostal neskutečně moc rad jak chytat a co dělám špatně, byl to nejlepší učitel, co jsem měl. Myslím si, že když jsem se narodil tak mi hned nasadil rukavice. Tím mu děkuji.  A za jiný klub jsem nechytal, jsem pořád od začátku v Teplé, občas byly myšlenky že odejdu, ale zase zde je super parta, tak ji je škoda opouštět.

 

Je něco co by bylo potřeba v dalších utkáních ale i sezónách zlepšit?

 

Tak tato otázka mě zaujala, protože musíme vždy začít u sebe, než začnu na okolí a určitě mám co zlepšovat od fyzičky, až po výkopy, aby kluci měli neprůstřelnou jistotu v bráně a mohli hrát klidněji. A co by chtělo zlepšit, tak je určitě účast hráču celkově jak u nás v B mužstvu tak i v A mužstvu a hlavně přístup a chování.

 

Chcete něco vzkázat našim čtenářům?

 

Čtenářům chci vzkázat, ať chodí podporovat týmy, kterým fandí a kluky co tam hrajou a hlavně je nejvíce podporujte, když se nedaří, to potřebují podporu nejvíce. A samozřejmě chci všem moc poděkovat za jejich hlas, dost mě to potěšilo a proto ještě jednou moc DĚKUJI. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou