I. A třída sk. A: Rozhovor s hráčem 22. kola Martinem Kostrounem

0

Fanoušci webu fotbalunas.cz zvolili hráčem 22. kola I. A třídy sk. A středopolaře Slavoje Pacov Martina Kostrouna. V pořadí třetí hráč Pacova, který se stal vítězem naší pravidelné ankety, se ohlédl za minulým utkáním svého týmu na hřišti Pohledu, které pacovští zvládli a zvítězili. Navíc Martin Kostroun přispěl k přesvědčivé výhře 2:4 dvěma brankami a stal se tak jednou z nejvýraznějších osob zápasu. Velký fanoušek Arsenalu na sebe prozradil, co dělá ve chvílích volna, jak se s přáteli chystá na blížící se ME ve fotbale do 21 let a spoustu dalších zajímavých věcí.

 

 

Martine, fanoušci webu fotbalunas.cz Vás zvolili hráčem 22. kola I. A třídy sk. A, zkuste zavzpomínat na víkendové utkání proti Pohledu a zhodnoťte utkání z Vaší strany.

"No, řekl bych to asi takhle. První poločas jsme byli sice lepší, ale nějak nám to tam nepadalo. Soupeř navíc potom využil našeho zaváhání a dal nám gól, takže pro nás první poločas dobře nevyzněl. Ve druhé půli už to bylo mnohem lepší, hráli jsme z kopce, nasázeli jsme jim čtyři branky a zaslouženě jsme vyhráli."

 

Prosadil jste se i gólově, zkuste popsat Vaši branku.

"Bylo to při rohu, kdy se v jednom ze soubojů odrazil míč a já jsem v dalším souboji ve výskoku dotlačil míč do brány."

 

Stal jste se již třetím hráčem ze Slavoje Pacov v řadě, který vyhrál naši anketu o hráče kola. Před Vámi to byl ještě Josef Pavelec a Martin Kerouš. Čím si to vysvětlujete? A bavíte se o těchto věcech se spoluhráči v kabině?

"Bavíme se o tom spíš jenom tak ze srandy. Viděl bych to tak, že kluci od nás z týmu, kteří jsou různě po vysokých školách, tak rozhodí sítě a shánějí hlasy."

 

Zkusme se vrátit o několik let zpět. Kdo Vás k fotbalu přivedl, kde jste s ním začínal a které kluby jste za svou dosavadní kariéru procestoval? Zkrátka se nám zkuste trochu fotbalově představit.

"Začínal jsem v šesti letech tady v Pacově, kde byl zrovna nábor hráčů. Hrávali jsme s kluky ve škole fotbal, když za námi jednou přišel pan Samec a zeptal se, jestli to nechceme jít zkusit do náboru. No a my to šli zkusit a tak to začalo a od té doby jsem začal hrát fotbal. Byl jsem také na půl roku ve starším dorostu na hostování v Pelhřimově."

 

Jakou profesi vykonáváte v osobním životě a jaké jsou Vaše koníčky pro volný čas?

"Pracuji jako operátor v ZZN Pelhřimov. Mezi moje koníčky patří určitě všechny sporty a rád trávím čas se svojí přítelkyní."

 

Jakého klubu u nás nebo v zahraničí jste největším fanouškem?

"Rozhodně Arsenalu."

 

A máte nějaký svůj fotbalový vzor?

"Ano, tím je určitě Tomáš Rosický."

 

Blíží se ME U21, které pořádá Česká republika. Chystáte se vyrazit na některé z utkání tohoto šampionátu?

"Bavili jsme se o tom s kluky a nějaké lístky jsme objednávali, takže určitě chceme na nějaké utkání vyrazit. Nevím tedy ještě konkrétně na které, ale určitě vyrazíme."

 

Na závěr jeden fotbalový tip. Na koho sázíte ve finále Ligy mistrů, ve kterém se střetne FC Barcelona s Juventusem Turín?

"Sice moc nemám rád Barcelonu, ale nejspíš to vyhraje ona, protože na to má zkrátka lepší tým. I když ji nemusím."

 

Jsme u závěrečné otázky. Sledujete náš web fotbalunas.cz? A jak jej hodnotíte?

"Ano, občas se na něj podívám. Ne, že bych ho sledoval nějak pravidelně, ale občas se na něj podívám. Určitě se mi líbí, je přehledný a dozvíme se, co se kde děje."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou