Sestavu jednadvacátého kola vyhrál díky vašim hlasům Ion Butnaru!

0

Přinášíme vám výsledky sestavy kola, ve které jste vy, fanoušci, zvolili jako vítěze  Iona Butnara, před Petrem Piklem a Lukášem Böhmem. 

 

 

Díky vaši hlasům se s podílem jednatřiceti procent stal vítězem záložník celku TJ Žichovice Ion Butnaru.  Ten se na divoké přestřelce v Nepomuku podílel dvěma trefami, když zakončil první poločas a hned v zápětí otevřel i výčet toho druhého. Aby toho nebylo málo, dvakrát mířil do černého i v minulém kole, kdy na domácí půdě pomohl skolit Stod.

Stříbrnou pozici s jednadvaceti procenty získal útočník Chodského Újezdu Petr Pikl. I on se prezentoval dvěma trefami, ty byly navíc v duelu jeho týmu ve Staňkově jediné. Podobně tomu bylo i v minulém zápase s Nepomukem, to ale vstřelil branku jednu.

Bronzový je pak brankář Lukáš Böhm. To mu zajistilo šestnáct procent vašich hlasů. Brankář lídra ze Lhoty udržel čisté konto ve šlágru kola ve třetích Lubech.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou