Miloslav Páša: K chytání se rád vrátím

0

Útočník Budíkova prokázal svůj střelecký instinkt a skóroval dvakrát v utkání s Želivem. Přesto jeho tým prohrál 5:2. Miloslav okomentoval odehraný zápas a mimojiné se vyjádřil k ženskému fotbalu.

Miloslave, jak jste se dostal k fotbalu?

 

Začal jsem v 6 letech v Humpolci. V 5. třídě jsem s fotbalem skončil. V 6. třídě jsem se vrátil a chtěl jsem chytat. Brankářem jsem byl až do dospělého fotbalu. v Humpolci jsem si v zápase zlomil zánártní kůstku, dlouho jsem nehrál, a tak jsem přestoupil do Budíkova jako hráč v poli. V Budíkově hraju dodnes. Nicméně k chytání se rád vrátím.

 

Do sestavy kola jste byl nominován díky Vašemu povedenému zápasu v Želivu. Vstřelil jste dvě branky, nicméně to nestačilo na vítězství. Budíkovská rezerva prohrála 5:2. Co k tomu říct?

 

Nechytili jsme tempo zápasu. Soupeř nás přehrál a zaslouženě zvítězil. Nastoupili za nás 4 hráči, kteří měli v nohách zápas "A" týmu proti Horní Cerekvi v 1. B třídě ("A" tým hrál v sobotu a "B" tým v neděli).

 

V domácím dresu se dařilo Zdeňku Humešovi, který vstřelil ještě o branku více než vy. Jak jste viděl jeho výkon?

 

Zdeněk Humeš je hráč vysokých kvalit. Má dobrou techniku a umí střílet branky.

 

O víkendu jste nastoupil také za A – tým Budíkova a byl jste u vítězství nad Horní Cerekví 4:3. Bylo to důležité vítězství s předposledním týmem soutěže. Teď už to vypadá, že se zachráníte, je to tak?

 

Ano, situace je nadějná, ale zachránění ještě nejsme. Velmi nám pomohlo vítězství nad Horní Cerekví, vítězná branka padla v 90. minutě. Potřebujeme a chceme zvítězit v domácím prostředí v utkání s Černovicemi a Lučicemi.

 

Chodíte často na zápasy A - týmu a zároveň B – týmu?

 

Pokud oba týmy hrají v různý den, rád si přijdu zahrát fotbal za Budíkov.

 

Kolik pendlů z „prvního mužstva“ průměrně doplňuje rezervu Budíkova pokud se zápasy nehrají paralelně?

 

Maximálně dva hráči, kteří pravidelně nastupují za A - mužstvo v 1. B třídě.

 

Hrajete na postu krajního záložníka nebo útočníka. Který z těchto postů Vám sedí více?

 

Více mi sedí post útočníka, protože nemusím tolik běhat jako krajní záložník.

 

Sledujete ženský fotbal? Co říkáte na kvalitu ženského fotbalu?

 

V Humpolci se v minulých letech odehrál zápas mezi Spartou a Slavií žen. Utkání jsem viděl. Hra měla poměrně dobrou úroveň. Kvalita mužské kopané je však na vyšší úrovni.

 

Který zahraniční tým je Váš oblíbený?

 

V České lize fandím Plzni a ve světě Realu Madrid a Juventusu.

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou