Sestavu sedmnáctého kola vyhrál díky vašemu hlasování Matěj Fišer!

0

Přinášíme vám výsledky sestavy kola, ve které jste vy, fanoušci, zvolili jako vítěze  Matěje Fišera před Martinem Veselovským a jmenovcem Kanátem.

 

Více než polovinu vašich hlasů si vysloužil záložník Sokolu Trnová Matěj Fišer. Ten otevřel skóre v zápase o šest bodů proti Dolní Bělé, jeho celek nakonec dokráčel k vítězství 3:1.  Trefil se i v minulém kole, ovšem prohře 1:2 v Třemešné nezabránil.

 

 

 

Stříbrnou pozici obsadil autor jediného hattricku kola Martin Veselovský. Útočník lídra z Heřmanovy Hutě nasázel tři branky ve Zbůchu, když se nejprve prosadil po rychlé narážečce, poté hlavou po centru Németna a vše zakončil po totožné akci v závěru utkání. Aby toho nebylo málo, u čtvrtého gólu svého celku asistoval. 


Pomyslný bronz putuje do Bezvěrova, konkrétně k Martinu Kanátovi. Záložník Sázavanu je smutným hrdinou, když se prosadil s Kožlany i před týdnem v Blatnici, ale střelcem svého týmu byl vždy jediný a to na body nestačilo.    


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou