Rozhovor s hráčem 21. kola OP Třebíč ... Tomášem Kuchaříkem

0

Chlístovský Tomáš Kuchařík zvítězil v hlasování o hráče kola s 32% hlasů. Lví podíl na tomto úspěchu má určitě vstřelený hattrick na půdě soupeře. Tomáš za sebou nechal blatnického brankáře Jiřího Holíka, který získal 26% Vašich hlasů a dalšího střelce hattricku v tomto kole lipnického Rudolfa Šťávu, kterého podpořilo 16% hlasujících.

Tomáši představ se fanouškům našeho portálu - v krátkosti (svoje začátky, kariéru)?

S fotbalem jsem začal, až ve svých 9-10 letech v Rokytnici, kde v blízkém okolí měli všechny kategorie dětí, od přípravky až po starší žáky. Na 1. Trénink mě dovedl starší hráč Rokytnice tady od nás z Markvartic. V Rokytnici jsem začal hrát za mladší žáky, kde jsem spíše hrával vepředu, ale přechodem do starších žáků jsem se posunul na pozici stopera. Pak nevím proč, ale na fotbal jsem se chvilku vykašlal. Poté jsem se znovu vrátil do Rokytnice, kde jsem odehrál pár zápasů za dorost. Bohužel po sezoně byl dorost zrušen pro nedostatek hráčů. Po asi roční pauze jsem chtěl znovu začít s fotbalem a rozhodoval jsem se jestli se vrátit do Rokytnice nebo do sousedního Chlístova. Vybral jsem si Chlístov, hlavně už tam začínali hrát i kluci co prošli žákovskými kategoriemi v Rokytnici a z okolí jsem slyšel, že je tam i lepší kolektiv, proto nakonec padla volba na Chlístov.

 

Jaké máš cíle se svým družstvem pro letošní sezónu?

Hlavní cíl byl, abychom jsme se udrželi v okrese, protože má padat 4-5 týmů. Zatím se nám to daří a doufám, že skončíme v první pětce.

 

Na jaký fotbalový okamžik nejraději vzpomínáš?

Určitě nejde zapomenout na sezónu, kdy jsme sestoupili do III. třídy, ale podařilo se nám hned následující sezonu postoupit a vrátit se zpět do OP. 

 

Vítězství ti vstřelený hattrick na půdě šebkovické rezervy, jak probíhal? Jak padali tvoje branky?

Hodně jsme útočili a spoustu takových průniků končilo v ofsajdu. Pak mi někdo ze zálohy nakopl míč na pravou stranu, kam jsem se dostal dřív, než obránce a z velkého uhlu jsem to zkusil a kupodivu všem to byla první branka. Druhý poločas - jsme okamžitě dostali gól na 2:2 a teprve pak jsme začali hrát. Na druhý gól mi přihrál bratr. Za vápnem mi to ťukl a já nečekal a z první jsem míč napálil a ten zapadl přesně k tyči. Třetí gól - jsem dal z malého vápna kdy na pravé straně zatáhl míč Smolda a po jeho krásné přihrávce do malého vápna už to bylo jednoduché doťuknutí.

     

Proč myslíš, že si byl nominován na hráče zápasu?

No určitě za vstřelený hattrick. 

     

Máš nějaký fotbalový vzor?

Hodně se mi líbí rychlí hráči směrem dopředu. Jednoznačně Nani, který momentálně působí na hostování ve Sportingu Lisabon z Manchesteru United.

     

Slyšel si už o portále fotbalunas.cz? A co na něj říkáš?

Na stránku jsem narazil na internetu, momentálně ji před zápasem a po sleduji, kde se dozvím, jak každý tým hrál. Zajímavá je i statistika, kde se dá podívat na každého hráče z týmu kolik a jaké utkání odehrál a poslední události hráče, jestli dal gól a další zajímavosti.

 

Stránka se velice povedená.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou