Hráčem 15.kola IV.A. třídy jsou dva hráči: Jiří Jelínek a Pavel Růžek

0

V hlasování o hráče 15.kola se povedl fanouškům neuvěřitelný kousek. Dva hráči získali naprosto stejný počet hlasů. A tak se tentokrát hráčem kola stal Jiří Jelínek z Neděliště a zároveň i Pavel Růžek ze Smiřic. Navíc na třetím až pátém místě skončili opět hráči se stejným počtem hlasů.

1. místo:  Jiří Jelínek          -  13%   -   SK Neděliště

1.místo:  Pavel Růžek         -  13%   -   SK Smiřice B

2.místo:  Petr Kloubec       -    11%   -   TJ Sokol Malšovice B

 

 

2.místo:  Radek Kollár       -    11%   -   TJ Lokomotiva HK

 

2.místo:  Lukáš Frizel        -    11%   -   TJ Lokomotiva HK



  Na dalších místech se umístili hráči Sendražic a Libřic

Jiří Jelínek -  Dal dva góly do sítě Jeníkovic a přispěl tak k jednoznačné výhře 0:3. Na děleném prvním místě získal 13% všech hlasů.

Pavel Růžek -  Probluz na jeho tým vlétla a vedla 2:0. Pavel byl strůjcem obratu na 2:3, až k celkovému vítězství 2:4. Na děleném prvním místě získal 13% všech hlasů.

Petr Kloubec - Odchytal těžký zápas v Sendražicích. Díky němu, jeho tým prohrál pouze 2:0. Na děleném druhém místě získal 11% všech hlasů.
 
Radek Kollár - Radek jako obránce měl hodně práce s rychlonohými útočníky Libřic. I díky němu udržela Lokáda jednobrankový náskok až do konce. Na děleném druhém místě získal 11% všech hlasů.
 

Lukáš Frizel - Lukáš vstřelil vítěznou branku Lokády a navíc v den zápasu oslavil čtyřicáté narozeniny.  Na děleném druhém místě získal 11% všech hlasů.

 


S Jiřím Jelínkem a Pavlem Růžkem se potkáme i ve čtvrtek, kdy s nimi uveřejníme rozhovor.

 


Těšte se na další hlasování o hráče 16. kola, které proběhne v příštím týdnu od Pondělí 1.6. až do úterní půlnoci.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou