Nejlepším hráčem 23. kola III. třídy se stává ...

0

... Filip Kmínek ! Filip je pro Červeněves posila za všechny peníze. Od té doby co do týmu přišel, Červeněves válí. V tomto kole si na domácím hřišti dokonce poradila s prvními Dobřenicemi. Filip se v tomto zápase dokázal prosadit hned dvakrát a tak má obrovský podíl na tomto úspěchu. 

Na prvních třech místech se umístili:
1. Filip Kmínek         -  Červeněves             - 25% hlasů!
2. Ladislav Volf        -  Boharyně                  - 24% hlasů!
3. Tomáš Kučera     -  Cerekvice                - 22% hlasů!

 

S odstupem pouhého jednoho hlasu se na druhém místě umístil Ladislav Volf. Střední záložník Boharyně se v tomto kole stejně jako Filip trefil dvakrát. Pro Boharyni to tak znamenalo snadnější práci v domácím utkání s Novým Městem. Ladislav není úplně typickým střelcem, v tomto kole se mu ale podařilo a tak pro tentokrát nepomohl svému týmu jen hrou, ale i brankami.

 

A s odstupem šesti hlasů se na třetím místě umístil Tomáš Kučera. Cerekvice si doma zastřílely, hosté z Třebechovic si odvezli osm branek. Tomášovi se povedlo vsítit hattrick a navázal tak na skvělou jarní formu.

 

Na rozhovor s Filipem se můžete těšit v průběhu týdne. Pokud se ani tentokrát nepodařilo zvítězit Vašemu favoritovi, zkuste to příště znovu a třeba se Vám to konečně podaří. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou