Hráč 11.kola Zdeněk Doubic - Nakoukl jsem i do Baumitu Jablonec, ale to je jiný kafe

0

Zdeněk Doubic je hráčem Trutnova, který má obsazené soutěže od Divize, až po 1.B. třídu. Zdeněk se objevil ve všech třech soutěžích, ale v jarní části vypomáhá hlavně v "Céčku". Zdeňka jsme vyzpovídali a vznikl s ním zajímavý rozhovor.

Fanoušci tě zvolili hráčem kola. Co myslíš, čím si je zaujal?
Tak v první řadě bych chtěl poděkovat fanouškům, že zvolili hráčem kola právě mě. Těžko říct čím jsem zaujal zrovna já, protože v zápase podal skvělý výkon celý tým. Například Péťa Chvalina, který má poslední zápasy skvělou formu a dává důležité góly.


Již čtyři kola jste neprohráli, hrajete atraktivní fotbal. Dá se ještě dohnat první Jičín? Připomínám, že ho máte v posledním kole a máte na něj šest bodů.
Na jaře hrajeme opravdu ve velké pohodě a to nám pomáhá vyhrávat zápasy. Jičín má dobrou rezervu, jsou tam mladí kluci, kteří hrají hodně ofenzivně, mají rychlý přechod do útoku, jsou důrazní a každý zápas s nimi bolí. Dohnat se určitě dá, pokud by jim nějaký ten bodík sebral třeba rozjetý Rudník. Jičín máme doma a doma jsme takřka neporazitelní. Ještě k tomu poslední kolo, kdy bude určitě parádní návštěva :-)


Navážu na předchozí otázku. Abyste měli šanci na to první místo, musíte v příštím kole porazit Hostinné, které je za Vámi o bod. To bude asi těžší oříšek než Rudník?
Před jarní částí byl úkol vyhnout se sestupové blamáži, což se nám podařilo na jedničku. Vítězství by byla třešnička na dortu. Ovšem nemyslím si, že by Hostinné mělo být těžší oříšek, jak jsem se už zmínil, Rudník je teď rozjetý, navíc hrajeme u nich, kde to není nikdy lehké. Já osobně tam vyhrál jen jednou :-D Proti Hostinnému nebudu, snad to kluci zvládnou.


Ve kterém z Vašich týmů nastupuješ nejčastěji? V Áčku, Béčku anebo Céčku?
Nejčastěji jsem nastupoval v "béčku", i když z dorostu jsem se na dvě sezony usadil v "áčku". Teď je ta konkurence v Trutnově opravdu veliká, hraje se tu fotbal na velké úrovni, což je dobře. Momentálně nastupuji v jarní části za "céčko", jak to bude v příští sezoně, zatím nevím.


Co pro tebe znamená fotbal?
Fotbal hraju 17 let, znamená pro mě hodně. Přiznám se ale, že poslední dobou už je to z mé strany spíše takové rekreační...


Popiš nám ve zkratce svou fotbalovou kariéru
S fotbalem jsem začínal v Úpici v mladších žácích tuším, pak jsem se přesídlil do Trutnova, kde jsem prošel celou mládeží, přes dorost až k mužům. V 16ti letech jsem byl dokonce na zkouškách ve Slovanu Liberec a nakoukl jsem i do Baumitu Jablonec, ale to je jiný kafe... :-D Zůstal jsem raději nohama při zemi a v Trutnově.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou