Ibrahimovic a Hulk, to je současné útočné duo Mirovic

0

K dalšímu rozhovoru jsme si pozvali hráče 23. kola Václava Jelínka z Mirovic, který nám prozradil, jak se dostal z obrany až do útoku, jeho záliby, či kolik bude muset zaplatit do klubové kasy. Vše se dozvíte v našem pravidelném rozhovoru.

 

V poslední kole jste vstřelil hattrick. Vzpomenete si, kdy naposled se Vám něco podobného povedlo?

Za "A" tým se mi to povedlo poprvé v kariéře. Poslední hattrick jsem vstřelil za "B" tak před třemi roky.

 

Vaše klasické místo je v obraně. Kdy jste se od trenéra dozvěděl, že Vás dá na hrot útoku?

Už poslední dva zápasy mě trenér dával na hrot útoku a už v těchto zápasech jsem měl nějaké náznaky na gól. Střelecký prach jsem ale usušil až na Hradiště.

 

Co myslíte, že ho vedlo k tomu, aby Vás dal na hrot?

Trenér ví, že rád útočím. Z pozice obránce se rád vytahuji a podporuji naše útočníky. Trenér ví, že neuhnu ze žádného souboje a potřebovali jsme ulevit našemu druhému útočníkovi Janu Císařovi. Aby se soupeři nesoustředili jen na něj, ale aby věděli, že nebezpečí může přijít i odjinud. Náš kapitán dodal, že v útoku nastoupí Zlatan Ibrahimovic, tedy Jan Císař a Hulk, čímž myslel mě.

 

Kolik bude Váš příspěvek do klubové kasy za to, že jste získal toto ocenění?

Myslím, že toto bude muset náš pokladník teprve do sazebníku zažadit. Že tam něco takového nemáme. Ale určitě něco dám, stejně jako za hattrick.

 

Jaké máte jiné koníčky kromě fotbalu?

Hodně se točím kolem fotbalu. Trénuji ještě starší přípravku, takže fotbalem trávím hodně času. Jinak se samozřejmě věnuji přítelkyni Zuzaně Rejlkové.

 

Čeho byste chtěl ve své kariéře ještě dosáhnout?

Myslím si, že náš postup do 1.A byl historický pro všechny mirovické kluky. Nyní asi většího úspěchu dosáhnout nelze.

 

Aktuálně jste na třinácté příčce tabulky. Jak Vy osobně vidíte vaše šance na záchranu?

Budeme bojovat až do konce. Dokud tady ta šance bude, budeme se o ní prát.

 

Co říkáte na náš web?

Myslím si, že je to dobrá věc. My jako hráči můžeme soupeře daleko víc sledovat a dozvídat se o nich víc věcí. Je taky příjemné si říct, že o nás píšou a že jsme se třeba dostali do sestavy kola. Mně se tenhle projekt moc zamlouvá. Ještě bych chtěl na závěr poděkovat Romanu Peterkovi, bez kterého by tenhle rozhovor nevznikl. To on mě do sestavy kola nominoval.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou