Rozhovor s hráčem 23.kola, mladým talentem Janovic Markem Švůgrem

0

 Sestavě 23. kola kraloval 19-ti letý mladík z Dukly Janovice Marek Švůgr. Vyhrál s celkovým počtem 23 % hlasů. Suverením výkonem ve středu obrany dovedl svůj tým k vítězství 3:0 na hřišti Železné Rudy, které ještě podpořil třetím gólem.

 

Slyšel jste už o naší anketě? Věděl jste, že jste nominován?

O anketě jsem se dozvěděl až na základě telefonu od Vás.  Neměl jsem ani tušení ,že něco takového existuje. Takže ani o nominaci jsem neměl ponětí.

 

Můžete se fanouškům trochu představit?

Je mi 19 let, s fotbalem jsem začínal už jako malý. V žácích jsem hrál za Klatovy, od dorostu do teď hraji za Janovice.  Celou svoji karieru nastupuji na pozici stopera, což můj oblíbený post.

 

Pravák x levák

Jsem pravák, ale spoluhráči se mi smějí, že lépe kopu levou nohou :-)  Takže se dá říci, že to zvládám oběma nohama

 

Ve stručnosti, jak jste viděl minulé utkání v Železné Rudě, které Vám vyneslo tento titul?

Vyhráli jsme 3:0, po poločase 2:0. Po celé utkání jsme byli lepším týmem, i když domácí naši obranu několikrát prověřili. Mě se navíc povedlo vstřelit branku, takže jsem rád

 

Dal jste gól ze standartní situace, zahráváte je často?

Pokud je to v blízkosti soupeřovi brány tak ani ne. Spíše z dálky. Teď to bylo tak ze 27metrů, tak jsem se do toho opřel a spadlo to tam :-)

 

Máte nějaký fotbalový vzor, oblíbený klub?

Fotbalový vzor nemám, ale fandím Viktorii Plzeň

 

V současné době jste na prvním místě tabulky, láká Vás vidina postupu?

Postoupit bychom samozřejmě chtěli, ale také to záleží na našem „A“ týmu , aby nespadl z okresního přeboru. Tak jim občas s pár spoluhráči chodíme vypomáhat.

 

Máte i jiné koníčky než fotbal?

Ještě hraji florbal, ten se hraje turnajově přes zimu. Ale vzhledem k mému pracovnímu vytížení a tomu že nastupuji na fotbale za oba mužské celky, moc času na něco jiného mi ani nezbývá.

 

Děkuji za rozhovor, gratuluji k ocenění Hráč kola a přeji hodně štěstí nejen ve fotbalové kariéře.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou