I. A třída sk. A: Rozhovor s hráčem 23. kola Tomášem Kabíčkem

0

"Největší šance domácích jsme přežili a góly jsme dostali po vlastních chybách," hodnotil hráč 23. kola I. A třídy sk. A Tomáš Kabíček. Pacovský krajní obránce, který prošel mládežnickými kategoriemi FC Vysočiny Jihlava a minulou sezonu půl roku hostoval v FC Tempo Praha, v rozhovoru zhodnotil neúspěšný šlágr 23. kola I. A třídy Pacova proti juniorce Havlíčkova Brodu a rozpovídal se o šancích Slavoje Pacov na postup do krajského přeboru. 

 

 

 

 

Tomáši, fanoušci webu fotbalunas.cz Vás zvolili hráčem 23. kola I. A třídy sk. A, zkuste si prosím vzpomenout na víkendový šlágr s rezervou Havlíčkova Brodu a zhodnoťte ho pro naše čtenáře.

"Dobrý den, do utkání jsme vstoupili vlažně a soupeř nás přehrával snad ve všem. V nějaké dvacáté minutě jsme změnili rozestavení a podařilo se nám vypracovat několik šancí. Sám jsem spálil asi největší v prvním poločase."

 

Utkání domácí rozhodli ve druhém poločase. Co se stalo, kde byl zlomový okamžik utkání?

"V druhém poločase jsme hráli s lídrem tabulky otevřený fotbal, ale jak už říkal trenér, největší šance domácích jsme přežili a góly jsme dostali po vlastních chybách."

 

Stal jste se v pořadí už čtvrtým hráčem Pacova za sebou, který vyhrál naše hlasování. Řešíte tuto neobvyklou událost například se spoluhráči v kabině?

"Občas ze srandy kolik kdo měl procent a kolik asi bude příště."

 

Ze čtyř hráčů Pacova vyhráli titul hráče kola třikrát obránci. Je obranná fáze to, co Pacov zdobí a na čem má Váš tým založenou hru?

"Máte pravdu, poslední dobou se naše obranná fáze zlepšuje a výsledky jsou vidět nejen v této anketě. Jestli zlepšíme přechod do útočný fáze a především zakončení, budeme schopni konkurovat mužstvům jako Havlíčkův Brod."

 

Ptal jsem se Vašich spoluhráčů a zeptám se i Vás. Jaké jsou ambice Pacova do závěrečných kol soutěže? A nepomýšlíte do příští sezony na návrat do krajského přeboru?

"Neřekl bych, že máme nějaké ambice, zbývají tři zápasy, chceme devět bodů. Samozřejmě že by Pacovu krajský přebor slušel, ale máme celkem mladý kádr, v důležitých momentech nám chybí zkušenosti. A třída je nyní ideální."

 

Zkusíme zavzpomínat na Vaše fotbalové začátky. Kde jste s fotbalem začínal a kdo Vás k němu přivedl? Procestoval jste za svoji dosavadní kariéru ještě nějaké jiné kluby kromě Pacova?

"Svojí fotbalovou kariéru jsem začínal v Pacově v 6 letech, přivedl mě k němu otec. V mladších žácích sem odešel do FC Vysočiny Jihlava, kde jsem strávil 7 let. Poté jsem se vrátil zpět do Pacova. V loňské sezoně jsem půl roku strávil na hostování v FC Tempo Praha."

 

Jakou profesi vykonáváte v osobním životě a jaké jsou Vaše koníčky pro volný čas?

"Jsem student na VŠ, mezi moje koníčky patří sportovní aktivity, četba a společenské akce s kamarády."

 

Vrátíme se zpět k fotbalu. Kterého fotbalového klubu jste největší fanoušek?

"Nedá se říct, že bych byl nějakého klubu úplně největší fanoušek, ale zajímám se o Manchester United, Real Madrid, Borussii Dortmund a Spartu Praha."

 

Máte nějaký fotbalový vzor?

"Mezi ty největší patří Pavel Nedvěd, Cristiano Ronaldo, z mladých hráčů mě zaujal Adnan Januzaj z United a můj bývalý spoluhráč, dnes již internacionál, Jakub Vlk."

 

Jsme na konci, zbývá poslední otázka. Sledujete náš fotbalový portál fotbalunas.cz? Jak jej hodnotíte?

 

"Sleduji a web hodnotím velice kvalitně, výsledky zápasů jsou zde velice rychle, dozvím se tu vše o zápasech. Takže za mě pochvala."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou