U13 v Otrokovicích: Mezinárodní Continental fotbalový turnaj

0

Dne 20. června 2015 se na stadionu FC Viktoria Otrokovice uskuteční mezinárodní fotbalový turnaj U13, pořádaný u příležitosti partnerství značky Continental a mistrovství Evropy ve fotbale hráčů do 21 let – UEFA European Under-21 Championship.

Dne 20. června 2015 se na stadionu FC Viktoria Otrokovice uskuteční mezinárodní fotbalový turnaj U13, pořádaný u příležitosti partnerství značky Continental a mistrovství Evropy ve fotbale hráčů do 21 let – UEFA European Under-21 Championship.Turnaje se zúčastní týmy z blízkého okolí i ze sousedních krajin.

Těšit se můžete na nadějné mladé fotbalisty ze Zlína, Kroměříže, Slovácka, Brumova, Trenčína, Púchova, Dubnice nad Váhom, z polského Zawadského či maďarského Vácu. V neposlední řadě mimořádně uvidíme domácí společný tým FC Viktoria Otrokovice a SK Louky Zlín.
Záštitu nad sportovním utkáním přijali jednatel společnosti Continental Barum s.r.o. Martin Búday, hejtman zlínského kraje Stanislav Mišák a starosta města Otrokovice Jaroslav Budek. Přijeďte mladé sportovce podpořit svojí přítomností i Vy.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou