Konec dvou trenérů

0

Sezóna je za námi a spolu sní končí i dva známí trenéři, kteří fotbalu věnovali desítky let svých životů i jako samotní hráči. Rozhovor s nimi zveřejníme v průběhu následujících dní.

Václav Síbal - Trenér TJ Baník Kamenný Újezd se po několika letech rozhodl zamířit do fotbalové penze. Baník má před sebou nyní obtížný úkol. Musí sehnat náhradu za tohoto zkušeného trenéra a fotbalistu, který byl výtečným stratégem Baníku. 

 

Jindřich Beran - Trenér TJ Sparta Sulkov, který strávil na jeho lavičce dlouhá léta se rozhodl ukončit svojí kariéru. Pro tento rok se mu povedlo Sulkov zachránit a může odcházet s čistým svědomím. Má za sebou bohatou trenérskou i hráčskou kariéru.

 

Oba pánové jsou velice zkušení a zažili s fotbalem zajímavé věci. Podrobné rozhovory s nimi zveřejním co možná nejdříve a je opravdu na co se těšit.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou