Béčko Vnorov se odhlásilo ze soutěže

0

Fotbalisté Vnorov budou mít v nadcházející soutěži jen jedno mužstvo mužů, které bude nastupovat ve III.třídě. Funkcionáři klubu se rozhodli odhlásit "B" tým z nejnižší soutěže až po jejím rozlosování.

Základní soutěž na okrese Hodonín čítá dvě skupiny po šesti účastnících. Vinou odstoupení mužstva Vnorov, tak jedna skupina bude mít jen pět týmů. Družstvo, které se mělo utkat s odhlášených týmem tak bude mít volný los. Soutěž se bude hrát čtyřkolovým systémem.

 

Loňský ročník se pro Vnorovy nevyvíjel vůbec dobře. "A" mužstvo sestoupilo z okresního přeboru a "B" tým pak ze III.třídy. Čest klubu zachránil dorost, jenž skončil na čtvrtém místě 1.třídy, ale ani ten nebyl do nového ročníku přihlášen.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou