Představení týmů v IV.A. třídě

0

Představíme si všechny účastníky  IV.A. třídy

Některé týmy nám odpověděly i na pár otázek.

1. Jak se vám povedla letní příprava. Spokojenost? Také výsledky přátelských a pohárových utkání.

2. Jaké máte posily do nové sezony, popřípadě kdo odešel?

3. S jakým umístěním budete na konci této sezony spokojeni? Anebo jaké jsou Vaše představy o nadcházející sezoně v IV.A.třídě?

FK Černilov B

4. místo  IV.A. třída – sezona 2014/2015

Béčko Černilova bojovalo až do konce sezony o možnost postupu do III.třídy. Jenomže, nejlépe střílející celek IV.A.třídy, nakonec skončil na 4.místě.

1. Zájemci z kádru Béčka se mohli připravovat společně s A týmem. Prázdniny a dovolené ale v letní přípravě hrají svojí velkou roli a tak první trénink Béčka přišel až 10 dní před začátkem sezóny. Příprava:  s Olympií HK U 17 2:6
2. Odchody: Do kádru A týmu se posunul Tomáš Matoušek a brankář Lukáš Voltr.
Posily: Staronové tváře.  Do brány Jakub Hodek, do pole Aleš Blažek, Štefan Mindek a zkušený Tomáš Urban + věkem ještě mladší dorostenci Jakub Žaba a Dominik Bednář.
3.  K vysněnému postupu nám v soutěži budou konkurenty nejspíš Sendražice a Libřice, ale největším soupeřem si budeme hlavně my sami.

Info o klubu:    http://www.fkcernilov.cz/web/

 

Jeníkovice

8. místo  IV.A. třída – sezona 2014/2015

Jeníkovicím se minulá sezona moc nepovedla. Za celou sezonu se jim povedlo zvítězit pouze třikrát a dvakrát remizovat. Tuto sezonu již hráči Jeníkovic hodili za hlavu a v nové budou chtít hrát v horní polovině tabulky.

S přípravou na novou sezonu vládne spokojenost.

Odehráli jsme dvě přátelské utkání. Utkání se hrála v omezených sestavách v době dovolených. Zapojeno všech 7 nových hráčů.

Jeníkovice - Lhota pod Libčany - 3:6 , Třebechovice p. O. starší dorost - Jeníkovice  6:4

Ambice skončit do 5. místa IV.A. třídě.

Info o klubu:    http://skjenikovice.wgz.cz/rubriky/aktuality/pozvanky-aktuality

 

Lhota pod Libčany

10. místo  IV.B. třída – sezona 2014/2015

V minulé sezoně hrála Lhota v sousední IV.B. třídě a skončila na posledním místě. Do nového ročníku byla Lhota přeřazena do IV.A. třídy a její ambice jsou o hodně vyšší, než v minulé sezoně

Letní příprava proběhla přesně podle našich představ. Jejím hlavním cílem bylo s příchodem nových hráčů zjištění kvality hráčského kádru. Zúčastnili jsme se jednoho turnaje a sehráli 3 přátelská utkání s těmito výsledky: Jeníkovice - Lhota p. L.  2 : 5, Lhota p. L. - Boharyně   5 :  2, Lhota p. L. Stěžery   2 : 7

 Z hostování ze Slavoje Syrovátka se vrátili: Čihák V., Tluka J., Pavlis M., z Ohnišova se vrátil:  Vach J.

Na hostování přišli: Píša L. (Opatovice n. L.), Pavlíček J. (SK Libčany), Štěpánek D. (Poříčí u Trutnova), Hegr D. (SK HK), po několikaletém působení v jiných oddílech se do Lhoty vrátili i starší hráči: Pavlis P., Topič M. a Tomáš J.

V žádném případě nechci předem spekulovat o umístění v tabulce. Osobně bych považoval za velký úspěch, kdybychom skončili do třetího místa. Je nutné si uvědomit, že lhotecký fotbal si prošel velice složitým obdobím a bez nadsázky se dá říci, že začínáme takřka od nuly. V tuto chvíli si dovoluji tvrdit, že:

a) hráčský kádr má svoji kvalitu

b) atmosféra v oddílu je pozitivní a optimistická, plná očekávání

c) fotbalový areál má nadstandardní parametry

d) v současné době je ještě několik hráčů - odchovanců našeho oddílu, kteří působí v jiných vyšších soutěžích, a je velký předpoklad, že by do budoucna mohli pomoci lhoteckému fotbalu.

 

Libčany B

6. místo  IV.A. třída – sezona 2014/2015

Libčany se v minulé sezoně pohybovaly v poklidném středu tabulky a jejich výsledky se odvíjely podle toho, kdy měly souběh s A týmem. Proto u nich nebylo výjimkou, že dokázali porazit favorita soutěže, aby vzápětí prohrály s relativně slabším týmem.

V nové sezoně by Libčany B chtěly předvádět pohledný fotbal a zažít na fotbalovém trávníku radost ze hry. Postupové ambice se uvidí až v průběhu sezony.

Info o klubu:    http://www.sklibcany.com/

 

Libřice

5. místo  IV.A. třída – sezona 2014/2015

Páté místo po skončení minulé sezony, bylo pro Libřice určitě zklamáním, protože tým měl na víc. Ani tento tým se nevyhnul výkyvům formy a proto nemohl zasáhnout do postupových bojů.

 1. Jak se vám povedla letní příprava. Spokojenost? Také výsledky přátelských a pohárových utkání.  

Příprava jako každé léto nic moc, takže spokojeni moc nejsme.

Přípravná utkání: Libřice - České Meziříčí B 1 :1, Libřice - Dolany 2 : 3  

 2. Jaké máte posily do nové sezony, popřípadě kdo odešel? 

Posily jsou stále v jednání (jedná se o dva hráče), neodešel nikdo, ale skončili nám někteří hráči za zdravotních důvodů.
3. S jakým umístěním budete na konci této sezony spokojeni? Anebo jaké jsou Vaše představy o nadcházející sezoně v IV.A. třídě?  

Soutěž hraje 8 týmů, chtěli bychom být do čtvrtého místa, hraje se dvakrát víc zápasů než v loňské sezóně takže uvidíme, jak to dopadne

 Info o klubu:    http://skslavialibrice.webgarden.cz/rubriky/uvod

 

Probluz B

9. místo  IV.A. třída – sezona 2014/2015

Probluz minulou sezonu moc nezvládla. Pouhé jedno vítězství a jedna remíza, jí odsoudila do nezáviděníhodné role posledního týmu soutěže. Jenomže to vítězství a remíza přišli v posledních kolech soutěže a to hráčům dává naději na lepší umístění v této nové sezoně.

Info o klubu:    http://www.afkprobluz.estranky.cz/

 

Sendražice

3. místo  IV.A. třída – sezona 2014/2015

Sendražice až do posledních kol bojovaly o postup do III.třídy. Nakonec se to nepodařilo a Sendražice obsadily třetí, již nepostupové místo.

1. Kraťoučká letní příprava proběhla výhradně v domácích podmínkách, když hráči chodili v opravdu hojném počtu, s čímž panuje samozřejmě spokojenost.
2. Neodešel nikdo a tým byl doplněn o Jaroslava a Filipa Vítkovi (Hořiněves, Smiřice)
3. Chceme hrát pohledný fotbal pro naše náročné diváky a hlavně se fotbalem bavit. Představy o IV. třídě jsou smíšené, tolik zápasů ve IV. třídě je prostě moc.....

Info o klubu:    http://fotbalsendrazice.webgarden.cz/

 

Smiřice B

7. místo  IV.A. třída – sezona 2014/2015

Smiřické béčko skončilo v minulé sezoně ve spodních patrech tabulky. Smiřice měly určitě větší ambice, ale pár nepovedených zápasů je dostalo až na konečnou sedmou příčku.

V nové sezoně by Smiřice určitě chtěly lepší umístění, než v té minulé.

Info o klubu:   http://www.smirice.eu/fotbal/index.html

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou