Hněvkovická reakce na kritiku hřiště a na kritiku výkonu rozhodčího Lukáše Hály ze strany kapitána Horní Vsi

0

V pozápasovém ohlase ze zápasu Hněvkovice - Horní Ves jsme uveřejnili slova kapitána Horní Vsi Jaroslava Bělohlávka, který ostře kritizoval stav hněvkovického hřiště a kriticky se vyjádřil také k výkonu rozhodčího Lukáše Hály. Do redakce nám přišla hněvkovická reakce, kterou v plném znění otiskujeme.

Vyjádření TJ Sokola Hněvkovice

Moc nás mrzí reakce kapitána týmu SK Horní Ves. Proto by jsme byli moc vděční a velice by jsme si toho vážili, kdyby byl následující článek zveřejněn na podporu začínajícího rozhodčího Hály Lukáše. A také na podporu všech mladých začínajících rozhodčích.

 

Reaguji na ohlas kapitána SK Horní Ves Jaroslava Bělohlávka po zápase v Hněvkovicích.
 Velice nás zaskočil ohlas kapitána Jaroslava Bělohlávka, po zápase hlavně směrem k panu rozhodčímu Lukáši Hálovi. Lukáš Hála je začínající rozhodčí, který odpískal férově utkání a na IV. třídu i celkem nadstandartně. Měli bychom si mladých rozhodčích v této soutěži vážit. Je vidět, že někteří hráči tu nepamatují dobu pět let na zpět, kdy třídu pískali starší páni a jen se na kruhu otáčeli. Myslíme, že se tu kvalita sudích velice zvedla a za to svazu velice děkujeme. A měli by si toho vážit všechny kluby. Každý sudí pískne nějaký sporný faul či vidí něco jinak než hráči. Ale rozhodčí Hála tým Horní Vsi nijak nepoškodil. A rozhodně nepodal tak špatný výkon nebo jednostranný. Proto je velice smutné co kapitán Horní Vsi prohlásil. Ale na jeho omluvu by se dalo říct, že to mohlo být  způsobené frustrací.

 

Zkráceně k vyjádření směrem k našemu hřišti: V zápase si nikdo nevyvrkl kotník ani nic podobného, myslíme, že reakce je opravdu přehnaná. Víme, že stav našeho hřiště není ideální, ale snažíme se hřiště udržovat co je v našich silách. Hřiště je dost hrbolaté. Ale neobsahuje  žádné kamení a zatím si stojím. I nás současný stav hřiště trápí, bohužel naše finanční prostředky, které máme od města Humpolce nejsou dostačující, je pro nás těžké zajistit i chod klubu, příchod hráčů a k tomu všemu ještě pěkné hřiště, jaké mají třeba i v Horní Vsi.

 

Moc by nás potěšilo zveřejnění tohoto článku hlavně kvůli panu Hálovi. Děkujeme předem za ochotu celé redakce!

Za TJ Sokol Hněvkovice - Martin Němec (brankář)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou