Mládež v Rozsochách je na vzestupu!

0

Po několikaletém útlumu se mohou fanoušci klubu T. J. Rozsochy těšit snad na lepší zítřky.

V Rozsochách se blýská na lepší časy i tak by se dal článek nazvat. Samozřejmě je před nimi ještě dlouhá a daleká cesta, ale již nyní se ukazuje, že Rozsochy se zase přetahují o čelní místa i s takovými celky jako je Žďár či Velké Meziříčí. Zdali našel celek z Bystřicka tu správnou cestu se ještě ukáže, ale nyní mohou fanoušci zase "po delší době" říci, že fandí Rozsochám. Nechceme tím samozřejmě snižovat výsledky a výkony Á -týmu či rezervy Rozsoch. V mládeži v Rozsochách slavily naposledy druhé místo v sezóně 2010/2011, tehdy byl stříbrný dorost.

 

STARŠÍ ŽÁCI - OP STARŠÍ ŽÁCI 8+1

Jejich soutěž je velice zajímavá, jsou v ní velké až propastné rozdíly a Rozsochy po letech bádání našly tu bývalou avšak pravou tvář. Z deseti zápasů vyhrály Rozsochy devětkrát v řadě, prohrály pouze v Jimramově první zápas, skóre hovoří také za vše. Rozsochy mají nejlepší obranu v soutěži, obdržely za deset zápasů pouze čtyři branky a naopak vstřelily pětašedesát. Rozsochy jsou po "podzimu 2015" na druhém místě pouze díky horšímu skóre za Jimramovem, oba celky mají shodně 27 bodů. Pro trenéra Františka Prášila to musí být veliké zadostiučinění. Přejeme jemu i jeho svěřencům, aby jim vydržela forma po celou sezónu a třeba vystoupají až na stupínek nejvyšší. Fan Club T. J. Rozsochy má samozřejmě v jarní části sezóny v plánu, je jet podpořit ve velkém na půdu soupeře.

 

MLADŠÍ ŽÁCI - OP MLADŠÍ ŽÁCI

Společně nyní nahlédneme pod pokličku nejmladších reprezentantů Rozsoch - mladších žáků. Ti se posunuli ve věkové kategorii, ještě v minulé sezóně hráli OP přípravek starších. Vinnou častých nemocných hráčů jsou v uvozovkách na čtvrtém místě, což ukazuje i to, že Rozsochy vyhrály na půdě Velkého Meziříčí. Sázka na trenérské duo Bureš Pavel (bývalý trenér Á-týmů) a Padrtka Radek (bývalý asistent u Á-týmu) dávají velkou zkušenost nejmladším hráčům fotbalu v Rozsochách. Vždyť oba si zahráli za Rozsochy I. A třídu. Přejeme tedy i našim nejmladším reprezentantům hlavně zdraví a mnoho úspěchů. Hoši ono to doufáme nakonec cinkne!

 

Je jasné, že v Rozsochách byli fanoušci zvyklí chodit na krajský fotbal. Vždyť v době největší slávy Rozsochy porážely takové kluby jako je Velké Meziříčí, Polná a jiné. Tyhle časy jsou však nenávratně pryč, zbyly nám pouze vzpomínky. V Rozsochách však mají velmi pěkné vyhlídky - mládež nadevše.  

 

Jen tak dál - omlouváme se všem ostatním klubům, ale tento článek je věnován pouze mládeži v Rozsochách.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou