Podzimní hodnocení TJ Sokol Kostelany nad Moravou z pohledu hráče Jaromíra Ventrči.

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Prvním týmem, který hodnotí první část sezóny, se stal tým Kostelan. O hodnocení se s námi podělil Jaromír Ventrča.

 

 

TJ SOKOL Kostelany nad Moravou skončily v tabulce na třetím místě s bilancí: 6 výher, 3 remízy, 1 porážka a se skóre 30:20.

 

Nejlepší utkání
Kostelany - Traplice 4:0
konečně se nám podařilo zahrát zápas na nulu. Soupeř se vůbec nedostal do šance před bránou. Dovolili jsme pouze střely z dálky.
 

Nejhorší utkání
Topolná – Kostelany 3:0
první poločas z naší strany katastrofický. Navíc úplně zbytečné vyloučení obránce Davida Chmelaře. A vrchol tohoto utkání byl, že Jula Mojžíš dal v tomto zápase 4x břevno.
 

Klíčové utkání
Kostelany – Polešovice 4:3
čtvrtý gól dal Dušan Marek v poslední minutě utkání. Za první poločas jsme mohli dát 10 gólů, ale prostě to tam nepadalo.

Příčiny Vašeho umístění
s 3 místem a ztrátou na první Topolnou 1 bod jsme maximálně spokojení. Hlavně pouze 1 prohra za půl sezóny je nad plán. Před sezónou byl náš plán do 5 místa a získat 18 bodů.
 

Opory týmu
Jula Mojžíš
Opora týmu, střelec týmu. Dal 15 gólů a navíc min. na dalších 10 přihrál. Bez tohoto hráče si nedokážu Kostelany představit. Je to výjimečný hráč pro tuto soutěž. Bez problémů by zvládl ještě hrát vyšší třídu, ale je u nás spokojený. Po zápase dostane klobásu a dobré pivko u Raka a to mu nikdo jinde nedá.

Plán na zimní přípravu
každý čtvrtek hala V Boršicích (začínáme 29.10.2015 od 18 hod.) Hodně hráčů v Kostelanech je nad 35 let, tak si nemůžeme dovolit pauzu. Od ledna 2016 bude každou sobotu výběh do Kostelanských lesů.


Ambice na jaro
Změny v kádru do jarních bojů neplánujeme (pro tuto sezónu se vrátil z hostování v Nedakonicích zkušený záložník Jaromír Ventrča , který plánuje odehrát i jarní část v Kostelanech) a chceme se porvat o první místo v tabulce. To bude náš cíl pro jaro 2016.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou