Podzimní hodnocení TJ SOKOL Částkov z pohledu trenéra Jiřího Veselého.

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Čtvrtým týmem, který hodnotí první část sezóny, se stal tým Částkova. O hodnocení se s námi podělil Jiří Veselý.

TJ SOKOL Částkov skončil v tabulce na čtvrtém místě, kdy dokázala 6x vyhrát, 3x remízovat a 2x prohrát. Střelili 29 branek a inkasovali 20 branek.

 
Nejlepší utkání

Topolná – Částkov 4:5

Z mého pohledu jsme nejlepší utkání odehráli v Topolné, kde oba týmy hráli zápas na sto procent se spoustou krásných akcí a branek.

 

Nejhorší utkání

Částkov – Mistřice 1:0

Nejhorší utkání jsme hráli paradoxně s, posledním týmem tabulky, zápas hráči podcenili a i když jsme nakonec zvítězili 1:0, byl jsem z výkonu velmi zklamán.

 

Klíčové utkání

Huštěnovice – Částkov 2:2

Traplice – Částkov 3:3

Klíčové utkání bylo pro nás v Huštěnovicích a Traplicích, kde jsme z převahy dokázali vytěžit pouze remízy.

 

Příčiny Vašeho umístění

Před začátkem soutěže jsme si stanovili, že budeme hrát kvalitní a pěkný fotbal pro naše diváky a fanoušky. S umístěním jsem spokojen, jelikož náš kádr je sice kvalitní, ale velmi úzký. Hráči směnují a proto jsme rádi, když se nás občas na zápas sejde jedenáct. Do toho, když se přidají zranění a karty, tak poskládat sestavu není vůbec jednoduché. Protože není jednoduché sladit profesní a sportovní život, proto si cením jak umístění v průběhu soutěže, tak hráčů a funkcionářů našeho klubu.

 

Opory týmu

Jiří Zvonek, Petr Martinec, Radim Pindryč, Radim Novotný.

Většina těchto kluků prošla mládežnickými kategoriemi v Otrokovicích, pod vedením mého otce, a na Částkově si to spolu na sklonku kariéry dozajista užívají. V kabině panuje výborná nálada, a proto věřím, že jarní část soutěže proběhne ve stejném duchu jako doposud.

 

Plán na zimní přípravu
Plán zimní přípravy budu řešit podle toho, jestli se přihlásíme do zimního turnaje, nebo si domluvíme utkání na umělce SK Baťov, se kterou máme mimochodem nadstandartní vztahy. Podle volna hráčů naplánujeme krátké soustředění na Kopánkách.

Jelikož je náš kádr úzký, budeme se snažit doplnit mužstvo o hráče, které máme na hostování a popřípadě doplnit mančaft o dva kvalitní hráče.

 

Ambice na jaro
Pro Částkov řád platí hrát pěkný fotbal pro diváky, aby si kluci hru na trávníku užívali a pokud to půjde komplikovat postup mužstvům z vyššími ambicemi.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou