Podzimní hodnocení TJ DRUŽSTEVNÍK Popovice z pohledu hrajícího trenéra Lukáše Mimránka.

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Šestým týmem, který hodnotí první část sezóny, se stal tým Popovic. O hodnocení se s námi podělil Lukáš Mimránek.

TJ DRUŽSTEVNÍK Popovice skončily v tabulce na devátém místě, kdy dokázala 3x vyhrát, 0x remízovat a 8x prohrát. Střelili 29 branek a inkasovali 34 branek.


Nejlepší utkání

Popovice – Babice 7:1

Jediné utkání, ve kterém jsme předvedli téměř celých 90 minut, co umíme.

 

Nejhorší utkání

Nebylo. Jen bylo spoustu zápasů s jedním špatným poločasem. Začalo to již v Topolné, další zápasy např. Traplice, Huštěnovice, Košíky, Polešovice.

 

Klíčové utkání

Topolná – Popovice 3:1

První zápas v Topolné. Zranil se nám gólman. Náhrada byla jasná, do brány musel útočník Tomáš Tetera. Není kovaný gólman a k tomu ještě chyběl v útoku.

 

Příčiny Vašeho umístění

Příčin našeho umístnění v tabulce je několik. Trenér, tréninková morálka, spousty zranění. Nepamatuju takovou část sezóny, jako byl tento podzim. 

Máme poměrně úzký kádr a každé zranění bylo citelné. Dlouhodobě scházeli hráči základu Jakub Mikel v bráně, obránce Tomáš Hladný, Mates Obal, který může hrát ve středu obrany i zálohy a se zraněním hrál Pavel Šácha, některé zápasy musel vynechat, protože to bylo příliš bolestivé.  

 

Opory týmu

 

Plán na zimní přípravu
Celou zimu chodíme do haly, v lednu zapojujeme výběhy, v únoru plánujeme soustředění a v březnu obvykle již probíhají přáteláky na umělkách.

 

Ambice na jaro
Dalšími plány jsou nový trenér a uzdravit se. S kádrem změny neplánujeme, ale zimní přestávka je dlouhá a tak se může stát, že k nějaké změně může přijít.

Do jarní části žádné speciální ambice nemám. Pokud budeme zdraví, budeme hrát fotbal a věřím, že bude líbivý fanouškům. 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou