Podzimní hodnocení SK SOKOL Hradčovice z pohledu hráče Ondřeje Hruboše staršího.

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Druhým týmem, který hodnotí první část sezóny, se stal tým Hradčovic. O hodnocení se s námi podělil Ondřej Hruboš starší.

SK SOKOL Hradčovic skončil v tabulce na druhém místě, kdy dokázala 6x vyhrát, 2x remízovat a 2x prohrát. Střelili 32 branek a inkasovali 16 branek.

 

Nejlepší utkání

Drslavice – Hradčovice 1:2

Výsledkově jsme sice měli podařenější zápasy, ale toto utkání bylo jedno z těžkých a hráli jsme podle mě výborný zápas se spoustou šancí. Navíc tu se ukázalo, že budeme hrát v horní polovině tabulky.

 

Nejhorší utkání

Rudice – Hradčovice 3:0

Jedním slovem katastrofa. Jediné utkání, které jsme prohráli venku, navíc jediné utkání, ve kterém jsme nedali branku. Naše hra absolutní bída.

 

Klíčové utkání

Hradčovice – Vlčnov 2:2

Nenechali jsme si odskočit favorita, dokonce jsme ho v tabulce předskočili, i když jsme další kolo náskok promarnili. Tak tohle bereme jako klíčové.

 

Příčiny Vašeho umístění

Určitě hodnotíme kladně. Jen bod za prvním místem. Navíc se chytli mladí kluci dorostenci, kteří jsou zápas od zápasu lepší a víc si věří. Škoda horšího konce, kdy jsme z posledních dvou zápasů brali jen bod. Ambice jsme měli takové hlavně stabilizovat sestavu. Sice někdo občas vypadl kvůli zranění, ale podařilo se.

Opory týmu

Radim Mikulec

Hlavně díky němu jsme tam, kde jsme. 14 gólu hovoří za vše, navíc na záložníka prostě paráda. Jeho hra s přehledem. Nejdůležitější hráč bez debat.

 

Petr Koníček

I v jeho letech nejrychlejší na place. Zkušenost, přehled. Velice výrazná posila, i když na jiném postu než u jakého jsme byli u něho zvyklí. Hlavně jeho zásluhou obrana funguje.

 

Ondřej Daněk

Po nějaké době se zase vrátil k fotbalu a je to jen dobře. Rychlý, gólový hráč. S ním jsme určitě posílili směrem dopředu! Obrovská škoda, že kvůli práci hrává většinou jen první poločasy.

 

Jakub Šmíd

Brankářská jednička, která nechyběla ani minutu. Hodně krát nás podržel.

 

Ondřej Hruboš starší

Důrazný hráč, začalo se mu dařit i střelecky. Univerzál, který často střídá posty ať už v útoku nebo kraji, střed zálohy. Na každé pozici zahraje. Také nechyběl ani minutu.

Plán na zimní přípravu
Plán na zimní přípravu je snad jen ukončák, Kvůli práci ani moc času, kdybychom se všichni sešli. Tak před jarem pár přáteláků. Jinak spousta kluků chodí hrávat přes zimu pravidelně malou kopanou do haly, takže z toho nevypadnou. Ted když je ještě relativně teplo a není  zima  tak každý čtvrtek zase na umělou trávu za ZŠ.

Možné změny. Změny v  kádru, na to je ještě brzo potvrzovat nebo vyvracet. Nejspíš žádné. Partu máme dobrou, navíc bych dal příležitost dorostencům jako doposud. Největší posílení by pro nás byl návrat dvou dlouhodobě zraněných hráčů. Petra Pochylého, který naskočil jenom do jednoho utkání po zranění, které zvládl perfektně. A kanonýra Dalibora Mikulce . U prvního jmenovaného to snad půjde druhého si myslím, že asi až příští sezonu. Uvidíme.

 

Ambice na jaro
na jaro jsou takové zopakovat podzimní sezonu a pokud možno ještě zlepšit. Nerad říkám velkohubé prohlášení, abych pak nebyl zklamán, takže se držím při zemi. Uvidíme podle prvních zápasů. Hlavně si zahrát fotbal a bez zranění 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou