Simona Novotná reprezentovala Českou republiku

0

Ve Žďáře nad Sázavou se daří vychovávat nejen ligové fotbalisty, ale také reprezentační fotbalistky. Simona Novotná, čtrnáctiletá členka mužstva starších žáků FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou, si buduje stálé místo v české reprezentaci WU 15.

Po dvou přípravných utkáních v Bavorsku na konci července, byla opět nominována k dvěma mezistátním utkáním se stejně starými hráčkami Slovenska 28. a 29. října. V Dunajské Lužné Simona odehrála celé utkání a Česko zvítězilo 2:1. O den později nastoupily svěřenkyně trenérky Evy Haniakové v Uherském Brodě, opět se Simonou v základní sestavě. Utkání bylo hlavně v první půli (4:0) jednoznačnou záležitostí Českého výběru, který nakonec zvítězil 5:1.

 

28.10.2015 WU15 Slovensko – Česko 1:2 (1:0)
Branky: 14. Panáková - 61. Illéšová, 69. Pochmanová (pen.)
ČR: Pučová – Šperová, Sonntágová, Machutková, Novotná – Libovická, Pochmanová, Pilařová, Suchánková – Illéšová, Cvčková (střídaly: Tůmová, Pušková, Dvořáková, Holíková)

 

29.10.2015 WU15 Česko – Slovensko 5:1 (4:0)
Branky: 8. a 19. Cvrčková, 17. Machutková, 24. Pochmanová, 53. Dvořáková – 43. Gašparovičová
ČR: Pučová – Novotná, Sonntágová, Lišková, Pušková – Machutková, Tůmová, Pochmanová, Suchánková – Cvrčková, Dvořáková (střídaly: Šperová, Kolorosová, Lukášová, Fojtíková, Libovická)

Více k reprezentaci WU15 na stránkách  zeny.fotbal.cz  


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou