Podzimní hodnocení FC Babice z pohledu trenéra Miroslava Sečena.

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Sedmým týmem, který hodnotí první část sezóny, se stal tým Babic. O hodnocení se s námi podělil Miroslav Sečen.

 

FC Babice skončili v tabulce na šestém místě, kdy dokázaly 5x vyhrát, 3x remízovat a 3x prohrát. Střelili 23 branek a inkasovali 19 branek.

 

Nejlepší utkání

Babice – Částkov 2:0

Nastoupili jsme v oslabené sestavě s defenzivní taktikou, kterou si kluci vzali k srdci a bojovně ji plnili. Měli jsme hodně štěstí a podařilo se nám na konec podzimní části udržet čelo tabulky na dohled.

 

Nejhorší utkání

Mařatice – Babice 1:0

Po roce jsme poprvé prohráli, a ještě gólem rukou. Bylo to na začátku zápasu. Všichni to viděli, jenom hlavní rozhodčí a domácí pomezní. To nás dost zlomilo, ale trochu jsme si to zasloužili. Začali jsme působit lehkovážně, odevzdaně a hlavně jsme se uspokojili.

 

Klíčové utkání

Klíčové utkání je pro mě každé. Vždy se jde s kůží na trh a diváci se nemění. Jednou je hodně zklamete a nedokážou dlouho odpustit. Jsem vděčný divákům za každou chvilku, kterou se dívají a hodnotí.

 

Příčiny Vašeho umístění

Po podzimu nám patří6.místo. Určitě nejsem spokojen, ale….

Vždy je ale. Moc si cením toho, že kluci chodí na tréninky, hrají zápasy a nasazují krk.

Ambice před začátkem soutěže byli pro některé lidi z okolí dost vysoké, ba ty nejvyšší. Základní třídu jsme proletěli rychle, ale tahle soutěž už má svoje kvality. Týmy z Kněžpole, Topolné a Částkova jsou kvalitní.

Pro mě je důležité, aby hráči drželi pohromadě, sbírali zkušenosti a rostli fotbalově. Chtěl bych hrát o čelo tabulky a prohnat ty nejlepší.

 

Opory týmu

Aleš Horsák, Erik Horníček, Martin Harásek, David Horsák, Karel Bělíček, Filip Litoš, Lukáš Býček, Michael Forró, Martin Zelený, Zdeněk Maňásek, Radek Chybík, Igor Fusek, Rosťa Pól, Jakub Liška. Nerad bych zapomněl na mladé nadějné kluky Kryštofa Horníčka a Michala Haráska.

 

Plán na zimní přípravu
Baví mně pracovat s kluky a hlavně práce před zápasem a v průběhu. Jsem velice rád, že můžu pracovat jako trenér, a moc děkuji vedení FC Babice za důvěru V zimě bych chtěl posílit obranu, zlepšit psychickou i fyzickou stránku hráčů, odolnost a důležitost týmu.

Všem přeji pevné zdraví, radost ze hry a kvalitní výkony na hřišti.

Každý zápas je velký příběh, který pro fotbalisty nikdy nekončí…

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou