Fotbalový turnaj JU: den první

0

V pondělí 9. listopadu se odehrál první ze třech dnů fotbalového turnaje, o kterém jsme vás informovali během minulého týdne. Jak se první den povedl a které dva týmy postoupily do finále? 

Po sedmé hodině večerní začal avizovaný Fotbalový turnaj Jihočeské univerzity krátkým slovem zástupců Studentské unie JU. Hned nato se na palubovce rozcvičily oba týmy a turnaj mohl být zahájen! Všechny zápasy nabídly krásnou podívanou s dramatickými zvraty, technickými finesami, povedenými gólmanskými zákroky a pěknými góly. Někdo by si řekl, že se utkání odehrají v přátelském duchu. Ba naopak, nechybělo nasazení ani bojovnost!

 

Na první den turnaje se přišlo podívat přibližně 100 nadšených diváků, kteří své favority podporovali. Jednoznačně nejlepší fanoušky, tedy spíše fanynky, měl však tým Copatutoje - holky si připravily dokonce transparent a neúnavně fandily svému týmu! 

 

Výsledky jednotlivých zápasů skupiny A

Pobřeží Kocoviny 6 - 3 Dream Team (Vávra 3, Svatek 2, Písařík - Hnízdal 2, Jandák)

Copatutoje 2 - 3 Pytlíci (Vácha, Řezník - Jůn 2, Drmola)

Pytlíci 5 - 2 Dream Team (Pelikán 3, Rod, Pešta - Kodras, Sudek)

Copatutoje 2 - 6 Pobřeží Kocoviny (Rejtar 2 - Svatek 2, Písařík 2, Bíba, Vomáčka)

Pytlíci 6 - 2 Pobřeží Kocoviny (Mareš 2, Pelikán 2, Drmola, Pešta - Vávra, Písařík)

Copatutoje 1 - 6 Dream Team (? - Sudek 4, Kodras 2)

 

Tabulka skupiny A

1. místo - Pytlíci - 9 bodů - skóre 14:6

2. místo - Pobřeží Kocoviny - 6 bodů - skóre 14:11

3. místo - Dream Team - 3 body - skóre 11:12

4. místo - Copatutoje - 0 bodů - skóre 5:15

 

Po desáté hodině večer se tak nejlépe usínalo týmům Pytlíků, kteří si prvenstvím ve skupině zajistili přinejhorším celkové 3. místo!

 

K prvnímu dni se vyjádřil kapitán Pytlíků Aleš Pelikán: "Byl jsem mile překvapen úrovní týmů, každý zápas měl kvalitu a dalo se na to, myslím, i koukat. Diváci se sešli v hojném počtu, což my jako hráči dokážeme vždy ocenit a dodá nám to sílu. S naší hrou jsem byl velmi spokojený, chyb bylo minimum, podržel nás brankář, všichni hráči si zaslouží velkou pochvalu. Vyzdvihl bych výkon Petra Jůna, který se nebál tvrdších soubojů a ze zadu se snažil tvořit hru. Jinak s ambicemi se držíme při zemi, už postup z prvního místa je pro nás nečekaný."

 

Fotoreport z prvního dne vám přineseme brzy!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou