Fotbalový turnaj JU: den druhý

0

V nastoleném trendu pokračoval i druhý den turnaje Jihočeské univerzity. Jaké týmy doplnily z prvního dne postupující Pytlíky a Pobřeží Kocoviny?

Na palubovce se ještě dohrával basketbal, když už si to skupiny natěšených diváků a hráčů štrádovaly na tribunu očekávající začátek druhého dne fotbalového turnaje Jihočeské univerzity, ve kterém se představily týmy ze skupiny B. Do hlediště nakonec usedlo přibližně 70 diváků, vytvořili ale strhující atmosféru a ve fandění jednoznačně vyhráli nad prvním dnem. 

 

Ve druhém dni se do akce dostal také redaktor našeho portálu, Tomáš Valta (na obrázku), hrající za tým Sedláků. No a jak si spolu se spoluhráči vedl, se můžete podívat níž.

 

Výsledky jednotlivých zápasů skupiny B

Sedláci 3 - 2 Hovada (Staněk, Maruška, Valta - Poleček, Mašát D.)

Mlátičky 3 - 1 Hoši z pajdy (vlastní 2, Mareš - Valeška)

Sedláci 6 - 2 Hoši z pajdy (Maruška 2, Valta 2, Kuneš, Staněk - Valeška, Motyka)

Mlátičky 1 - 3 Hovada (Hrušincký - Blahout, Holeček, Mašát P.)

Hoši z pajdy 2 - 2 Hovada (Peleška, Motyka - Mašát D., Stejskal)

Sedláci 6 - 2 Mlátičky (Dědinka 2, Kuneš, Maruška, Staněk, Valta - Štěrba, Baryš)

 

Tabulka skupiny B

1. místo - Sedláci - 9 bodů - skóre 15:5

2. místo - Hovada - 4 body - skóre 7:6

3. místo - Mlátičky - 3 body - skóre 5:11

4. místo - Hoši z pajdy - 1 bod - skóre 5:10

 

Sedláci si tak zajistili umístění na bedně!

 

Kapitán prvního týmu Jiří Sedlák byl se svými ovečkami spokojen: "Překvapila mě vysoká úroveň turnaje i poctivá organizace. Naše hra měla zpočátku k ideálu daleko, nicméně postupně jsme se propracovali kvalitní kombinací v útočné fázi k mnoha gólovým šancím zejména v druhém a třetím zápase. Někteří spoluhráči mě příjemně překvapili, a tak jen doufám, že jim na finále nezvlhne střelecký prach."

 

Vřele zveme všechny fotbalové fanynky a fanoušky do haly H1 v ulici Na Sádkách i na třetí a zároveň finálový den. Fotbal se bude hrát ve sváteční úterý 17. listopadu už od 9:00! To se odehraje třetí skupina. Po poledni budou následovat boje o konečná umístění, týmy ze čtvrtých míst budou hrát mezi sebou o 10.-12. místo, týmy ze třetích pozic o 7.-9. místo, týmy ze druhých pozic ve skupinách o 4.-6. místo a vítězné týmy skupin o umístění na bedně!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou