Hodnocení podzimní sezóny Dolní Heřmanice

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na devátém místě se ve IV. třídě skupině B umístil celek Dolních Heřmanic.

Do podzimní části soutěže nastoupil tým Dolních Heřmanic jako nováček soutěže. Minulý rok totiž tento tým nedohrál III. třídu a po roce opět obnovil činnost. Soutěž začali hráči D. Heřmanic výborně, když dovezli všechny body ze hřiště Borů, kde porazili místní Béčko 2:1. Poté ale přišla série proher a tým se dokázal vzpamatovat až v předposledním kole, kdy porazil rezervu Křoví vysoko 6:2. Za dvě výhry a šest proher, proto patří týmu Dolních Heřmanic deváté místo. Nejlepším střelcem týmu se stal s pěti brankami Pavel Ambrož.

 

V krátkém rozhovoru nám odpověděl na naše otázky záložník týmu Jan Bílek.

 

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

Moc ne, očekával jsem o trochu víc. Je na čem pracovat.

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

Někde ve středu tabulky. 

 

Kdo patřil k oporám týmu?

Barták Stanislav – stoper, podával v každém zápase velmi stabilní výkony, i když se dopouštěl dosti chyb, které většinou i odčinil a na svůj věk (43) stále velmi rychlý. 

Ambrož Pavel – útočník, velmi silný v osobních soubojích. Dostával se do mnoha šancí, je jen škoda že hraje i hokej a v několika důležitých zápasech chyběl. Důrazem táhnul mužstvo hlavně směrem dopředu. Neúnavný bojovník.

Prokeš Jiří – srdcař na dvou rovinách. Jako trenér, sportovní manažer a vedoucí mužstva se stará o technické i sportovní zázemí a zákulisí klubu. Bez něj by Dolní Heřmanice vůbec soutěž letos nepřihlásily. Jak se postaví na hřiště, tak táhne celý tým bojovností, fotbalovostí i rozumem. Klíčový článek týmu, který je na hřišti u všeho důležitého.

Další hráče, které bych ještě zmínil jsou Krištof Matěj a Pártl Lubomír.

 

Kdo myslíte, že postoupí?

Postoupí Březí.

 

Jak budete přes zimu trénovat?

Začneme po Novém roce, budeme chodit do haly 1 – 2 týdně.

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

1.  J. Jakeš z Březí, 2. J . Večeřa z O. Bítýšky, 3. M. Sysel z Březí, 4. P. Ambrož z Heřmanic, 5. S. Barták z Heřmanic, 6. M. Jaša z Olší.

Děkuji za rozhovor

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou