Hodnocení podzimní sezóny TJ Jiskra Měřín C

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na šestém místě se ve IV. třídě skupině B umístil celek TJ Jiskra Měřín C.

 

Do podzimní části soutěže mělo Céčko Měřína výborný start a v prvním kole vyhrálo s Céčkem Velkého Meziříčí 4:2. V dalším průběhu se již Měřínu tolik nevedlo a dokázalo vyhrát jedině na hřišti posledních Dolních Heřmanic 7:4. V domácím prostředí Měřín všechny své čtyři zápasy prohrál a všech sedm bodů přivezl ze hřišť soupeřů. Nejlepším střelcem týmu se stal Petr Pospíchal, který vstřelil pět branek.

 

V krátkém rozhovoru nám odpověděl na naše otázky trenér Martin Blažek.

 

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

Tak určitě by bylo hezké přezimovat někde ve vrchních patrech tabulky, ale navíc jak na šesté místo v tabulce jsme nedosáhli. Je potřeba také říci, že první čtyřka ukázala během podzimu velkou kvalitu. U nás je to také o tom, jakou sestavu k zápasu složíme. Vždy se nám to ale povedlo a odehráli jsme dobré zápasy. Ale těch poctivců už je nás málo, co chodí pravidelně na každý zápas. Tak moc děkuji všem hráčům, co tráví každý víkend na fotbale.

 

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

Tak určitě se budeme prát o body více než na podzim. Bylo by hezké být aspoň do pátého místa.

 

Kdo patřil k oporám týmu?

Tak tady jasně vládnou Franta Hlaváč a Honza Necid. Bez nich naše hra postrádá chytrost a kvalitu. Jsme rádi, že je máme v týmu. Dále bych ještě chtěl zmínit Karla Smejkala.

František Hlaváč - Franta je náš tvůrce hry a pokaždé v zápase jde vidět a odevzdá vždy dobrý výkon. Jeho pracovitost a hra na balónu je pro měřínské týmy velký přínos.

Jan Necid - Další skvělí hráč záložní řady, který si skvěle rozumí s Frantou Hlaváčem a po každé spolu dělají v záloze soupeřům problémy.

Karel Smejkal - Tento mladík skvěle doplňuje zmiňovanou dvojici hráčů. Skvěle si s nimi sedl v záloze. Do hry dokáže přidat skvělou střelu, dravost a mládí v soubojích.

 

Kdo myslíte, že postoupí?

Těžká otázka. Aspirantů na postup je hodně. Tak kvalita hráčů je na straně Velmezu C, ale jestli chtějí postoupit je těžké říci. Mně osobně se nejvíce líbila hra Březí. Myslím, že to jeho hráči zvládnou nejlépe a postoupí.

 

Jak budete přes zimu trénovat?

U nás v Céčku je to hodně individuální. Někdo chodí trénovat s naším Áčkem či Béčkem. Pár hráčů tady u nás hraje hokej, další hrají ostatní doplňující sporty. Vždy se scházíme až na první jarní přátelák před sezónou.

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Myslím, že během podzimu jsme potkali spoustu dobrých hráčů v dresech ostatních týmů. Nikdo však nijak výrazně nevyčníval nad všemi, aby si zasloužil být nejvýraznějším hráčem v soutěži.

Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou