Hodnocení podzimní sezóny SK Osová Bítýška B

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na pátém místě se ve IV. třídě skupině B umístil celek SK Osová Bítýška B.

Do podzimní části sezóny vstoupila Osová Bítýška B excelentně a po dvou kolech vedla tabulku soutěže. V dalších kolech přišly zbytečné ztráty bodů, hlavně v domácím prostředí. Zde se O. Bítýšce vůbec nedařilo a třikrát si připsala prohru. Na hřištích soupeřů naopak zůstala neporažena, když třikrát vyhrála a jednou remizovala. Před jarními odvetami ztrácí Bítýška jen tři body na vedoucí Březí, dá se proto očekávat velice zajímavý souboj o postup do III. třídy, kde by svěřenci Jana Večeři mohli hodně zamíchat postupovými kartami. Nejlepším střelcem týmu byl Martin Kulík, který vstřelil pět branek.

 

V krátkém rozhovoru nám odpověděl na naše otázky trenér Jan Večeřa.

 

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

V podzimní části jsme se potýkali z velkým počtem absencí  ofenzivních hráčů vinou zranění nebo pracovního vytížení. Proto nám v některých zápasech chyběla kvalita v záloze a v útoku, což se projevilo na nízkém počtu vstřelených branek. Jsem spokojen pouze s tříbodovou ztrátou na lídra soutěže. Mrzí mě domácí utkání proti Křoví, které se nám vůbec nepovedlo.

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

Pokud se nám uzdraví naši kreativní hráči, hlavně  Mira Šimek, myslím, že můžeme zabojovat o obhajobu loňského třetího místa. I když to bude samozřejmě velmi těžké. Soutěž je velmi vyrovnaná a každý může každého porazit.    

 

Kdo patřil k oporám týmu?

Marek Havlík – náš kapitán, největší srdcař a bojovník v týmu. Nevypustí žádný souboj. Univerzální defenzívní hráč použitelný na všech postech v obraně nebo jako defenzivní záložník.

Petr Malý – Defenzivní záložník . Vybojuje spoustu míčů, které zkušeně předá ofenzivněji laděným spoluhráčům.

 

Martin Kulík-  útočník. Gólový hráč, který nás po zranění Mirka Šimka táhl střelecky. 

Dále bych chtěl vyzvednout Luďka Sýkoru.

 

Kdo myslíte, že postoupí?

Březí. Má výbornou generaci hráčů. Postup by si zasloužili a ve III. třídě by se určitě neztratili. Bude to ale boj do posledního kola. Všechny čtyři týmy v tabulce před námi budou bojovat o postup. Toho by mohl využít náš tým a některého z favoritů v tabulce přeskočit.

 

Jak budete přes zimu trénovat?

Začínáme tradičně na Silvestra. Trénujeme společně s Áčkem, třikrát týdně v naší hale a jejím okolí. Poslední měsíc před sezonou sehrajeme opět společně s Áčkem přípravná utkání na umělé trávě ve  Velkém Meziříčí.

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

1. M. Jaša - Olší, 2. D. Dostál – Březí, 3. M Havlík – Osová Bítýška, 4. M. Pospíšil- Tasov, 5. J. Jakeš - Březí, 6. M. Sysel - Březí

Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou