Hodnocení podzimní sezóny TJ Tasov

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na čtvrtém místě se ve IV. třídě skupině B umístil celek TJ Tasov.

Fotbalisté Tasova zůstali jako jediní v soutěži na podzim neporaženi. Celkem pět jejich zápasů ale skončilo nerozhodně. V domácím prostředí ve třech zápasech přišly tři nerozhodné výsledky, venku z pěti zápasů tři výhry a dvě remízy. Zajímavostí soutěže byla čtyřzápasová po sobě jdoucí remíza 2:2. V jarních bojích o postup by tedy pět zápasů doma mohlo být jejich výhodou, ale Tasov stále čeká na svoji první výhru v domácím prostředí. Nejlepším střelcem Tasova se stal Matěj Pospíšil, který vstřelil pět branek.

 

V krátkém rozhovoru nám odpověděl na naše otázky trenér a hráč Vojta Pavlíček.

 

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

Nemáme jedinou porážku a na tom musíme stavět. Samozřejmě 4. místo nám nepřijde uspokojující, takže přes zimu budeme dělat vše pro to, aby naše výkony byly co nejlepší a případně jsme mohli pomýšlet na postup.

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

Chceme soutěž vyhrát, takže bereme jedině první místo.    

 

Kdo patřil k oporám týmu?

Máme kvalitní celý tým, proto nechci uvádět žádné jedince.

 

Kdo myslíte, že postoupí?

Březí by mohlo být největším naším soupeřem o vytoužené postupové místo do III. třídy. Dalším soupeřem je samozřejmě Céčko Velkého Meziříčí. Tady ale můžeme jen kalkulovat s tím, v jaké sestavě nastoupí.

 

Jak budete přes zimu trénovat?

Trénujeme dál dvakrát v týdnu a přestávku mít nebudeme. Budeme využívat tělocvičnu.

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

V soutěži mě nikdo konkrétně nijak zvlášť nezaujal.

Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou