Hodnocení podzimní sezóny FC Velké Meziříčí C

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na druhém místě se ve IV. třídě skupině B umístil celek FC Velké Meziříčí C.

Do podzimní části sezóny odstartovalo Céčko Velkého Meziříčí prohrou s Céčkem Měřína na domácím hřišti 2:4. Od druhého kola již ale jeho hráči nepoznali hořkost porážky a po čtyřech vítězstvích a třech remízách se v tabulce umístili na druhém místě. Nejvíce asi musí mrzet domácí remíza 2:2 s Béčkem Borů. V jarní části se můžeme proto těšit na velký souboj o první místo v tabulce, do kterého budou chtít zajisté hráči Velkého Meziříčí také zasáhnout. Nejlepší střelci týmu se stali Dušan a Zdeněk Smejkalové a Adam Pospíšil, kteří vstřelili po čtyřech brankách.

 

V krátkém rozhovoru nám odpověděl na naše otázky vedoucí týmu Lukáš Machát

 

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

Jsme spokojeni. Soutěž je zajímavě vyrovnaná. Bojujeme s dalšími dvěma kluby o první místo v tabulce, takže pro nás je to motivace do jarní části soutěže. Zde by jsme samozřejmě chtěli uspět.

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

Určitě chceme soutěž vyhrát!

 

Kdo patřil k oporám týmu?

Zásluhu na druhém místě má celý tým a tím chci všem poděkovat. Kdybych měl vypíchnout některé hráče, tak by to byl asi tito čtyři.

Adam Pospíšil - Spolehlivý kluk, který svou fyzičkou i střeleckou fazónou táhl tým dopředu. Je to univerzál, který může hrát jak na postu obránce, či útočníka. Bohužel se potýká i se zraněním. Doufám, že se v zimní přestávce dá dohromady.

Dušan Smejkal - Klasický útočník se skvělým zakončením, který nám pomohl k bodům, které jsme nasbírali.Doufám, že mu střelecká fazóna vydrží i do jarní části soutěže. 

Zdeněk Smejkal - Klasický krajní záložník, který umí velice dobře útočit, což dokázal několika vstřelenými brankami.

Libor Smejkal starší - Jeden z nejstarších hráčů v soutěži, který hraje v poli. Svým přehledem a zkušenostmi ve středu hřiště odvádí výbornou práci a jeho přihrávky se podepsaly pod několik vstřelených branek.

 

Kdo myslíte, že postoupí?

Bude se lámat chleba mezi naším Céčkem, Březím a Tasovem. V tuto chvíli, ale nedovedu říci, kdo bude favoritem.

 

Jak budete přes zimu trénovat?

Dle času, protože se nás spousta věnuje trénování, jak dětí nebo mužů. Toho času na přípravu Cé týmu moc nebude.

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Michal Sysel z Březí. Je to hůř uhlídatelný hráč s perfektním zakončením. Tomu odpovídá také vedení v tabulce střelců.

 

Děkuji za rozhovor

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou