Hodnocení podzimní sezóny TJ Jívoví B

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na třetím místě se ve IV. třídě skupině A umístil celek TJ Jívoví B.

V podzimní části soutěže se Jívovské rezervě velice dařilo a závěrečným finišem se dostala až na bronzový stupínek v tabulce. Jediné dvě porážky si Béčko Jívoví připsalo proti Béčku Bohdalova a Bohdalci. V domácím prostředí bylo Jívoví B stoprocentní, když si připsalo tři vítězství. Na jaře tak v domácím prostředí bude moci potrápit oba favority na postup. Nejlepším střelcem Jívoví B se stal Jan Hejtmánek, který vstřelil pět branek.

 

V krátkém rozhovoru nám odpověděl na naše otázky brankář Michal Štryncl.

 

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

Jsem naprosto spokojen. V mnoha zápasech jsme odvedli parádní výkon. Když budu jmenovat, tak skvělým zápasem byl domácí zápas s Velkou Losenicí a zimu proto přečkáme na třetím místě.

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

 

Rádi bychom udrželi třetí pozici. 

 

Kdo patřil k oporám týmu?

Stanislav Krejčí, předvádí skvělé výkony, jak v běčku, tak i v áčku. Hraje na postu zálohy, ale je i dobrým útočníkem.

Josef Požár, je hráčem béčka, který se začíná prosazovat i v áčku. Talentovaný mladíček, který hraje poslední dobou za oba týmy, a který by se určitě mohl vypracovat do vyšších soutěží. Hraje na postu zálohy a tento post mu sedí. V zápasech béčka tvoří se Standou hru.

 Zbyněk Šoukal, hráč, který hrál před rokem v áčku, ale kvůli pracovní vytíženosti hraje v béčku. Jeho post je obránce. Na tomto postu předvádí skvělé výkony. Fascinuje mě, jak vyhrává hlavičkové souboje s ohledem na svoji výšku. 

 

K oporám týmu patřili určitě tři hráči, které jsem jmenoval. Dál bych určitě vyzdvihnul Tomáše Dřímala, který teď chytá v áčku. Dostali jsme za něj adekvátní náhradu Michala Štryncla. Určitě bych dále vyzdvihnul jména jako Jan Hejtmánek a Jakub Pohanka. Velké dík patří ale i celému týmu. 

 

Kdo myslíte, že postoupí?

Postup přeji Bohdalovu B, ale uvidíme, jak se jim bude dařit na jaře.

 

Jak budete přes zimu trénovat?

Tréninky máme společné s A týmem, takže začátek se bude odvíjet od nich. Přes zimu se bude trénovat na hale v Borech. 

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Na tuto otázku nerad odpovídám, úspěch závisí na všech. Kdybych měl vybrat, tak to bude Stanislav Krejčí.

 

Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou