FOTO, PROMO VIDEO: 21. ročník Vodňanské ligy odstartoval

0

Populární Vodňanská liga sálové kopané nebude chybět ani na našem portálu. Soutěž má za sebou již první odehrané kolo z celkových třinácti ve STATOM základní části, pojďte se podívat, jak dopadlo!



Úvodní kolo nového ročníku Vodňanské ligy přineslo divácky vděčnou podívanou. Favorité v soubojích s outsidery nezaváhali a uštědřili svým soupeřům debakly. Vyrovnaná utkání pro změnu nabídla hodně zajímavou podívanou i vyhecované momenty, takže 1. kolu nechybělo prakticky nic.


Oranjes – Otroci ohnivé vody 6:14 (3:8)
Branky: Řepa 2, Zlatohlávek, Hroneš, Polanský T., Petřík – Staněk M. 6, Radouch 3, Benhák 3, Slípka, Šteier
Bez karet
Penalty: 1:2
Oranjes: Huneš - Petřík, Polanský T., Hroneš, Vondráček, Zlatohlávek, Řepa
Otroci ohnivé vody: Radouch - Slípka, Kříž F., Hric, Benhák, Staněk M., Šteier

 

Otroci hned od začátku ukazovali, že tento zápas bude v jejich režii a velmi rychlou kombinací se dostávali do ložených šancí, které ale trestuhodně zahazovali. První branku utkání vstřelili po chybě v obraně Oranjes, ale Otroci během minuty skóre obrátili a jejich střelci se začali probouzet. Do druhého poločasu si vyměnil brankářský dres Radouch se Slípkou a ofenzíva Otroků byla ještě mohutnější. 14 obdržených branek je pro Oranjes ještě milosrdný příděl, protože útočníci Otroků dnes zahodili opravdu mnoho šancí. Otroci svého soupeře přehráli ve všech směrech.


DG303 – FC KIK 25:0 (9:0)
Branky: Volmut 8, Vorel Z. 5, Bakula R. 3, Hrachovec 3, Vorel J. 2, Kukla 2, Sládek, Novák J.
ŽK: Profant. (FC KIK)
Penalty: 1:2
DG303: Novák J. - Sládek, Bakula R., Hrachovec, Kukla, Volmut, Vorel J., Vorel Z.
FC KIK: Líkař - Profant, Štryncl, Novák P., Bakula T., Kvěch J.

 

Ve druhém utkání proti sobě nastoupili mistr a poslední tým loňského ročníku. KIK měl ještě k tomu problémy se sestavou a nakonec nastoupil jen s jedním hráčem na střídání. Skóre hovoří za vše a pro DG to byl spíše exhibiční zápas ve kterém si s chutí zastříleli.


Chill – FC Kapr 3:2 (2:0)
Branky: Varyš, Jirouš, Bače – Calta 2
ŽK: Varyš – Smékal, Tondr
ČK: Benedikt O. - Smékal
Penalty: 2:1
Chill: Budín - Benedikt O., Rusín, Färber, Varyš, Malík, Jirouš, Bače
FC Kapr: Iral - Folta, Hojdekr, Smékal, Tondr, Calta, Staněk T., Max

 

Utkání kola dvou aspirantů na FINAL4. Zápas se rozehrál do velmi rychlého tempa a hned od začátku bylo vidět velké nasazení u obou mužstev. Ze strany Kaprů ale postupně nasazení opadávalo a do poločasu stačili inkasovat dvě branky. Do druhé půle šli Kapři s větším odhodláním a na palubovce se začalo více jiskřit. Soupeři si nedávali žádný souboj lacino a faulů začalo přibývat. Kaprům se podařilo zápas vyrovnat a už to vypadalo, že se jim podaří vývoj utkání i obrátit na svojí stranu, ale po hrubé chybě v obraně se opět dostali do vedení mladíci z Chillu. V závěru utkání neudržel nervy na uzdě Smékal a srazil Varyše k zemi. Po strkanici byl vyloučen hráč na každé straně a v utkání se už moc nezměnilo. Chill si připsal velmi důležité vítězství.


Vodňanská drůbež – Sokolská louka 4:4 (0:2)
Branky: Kouba 2, Šácha, Křenek – Schánělec 2, Machnyk, Kvěch T.
ŽK: Trnka (Sokolská Louka)
Penalty: 2:1
Vodňanská drůbež: Novák P. - Šácha, Urban, Kouba, Mužík, Tesař V., Křenek, Lang
Sokolská louka: Babický - Kapusta R., Kapusta M., Trnka, Faktor, Schánělec, Machnyk, Kvěch T.

 

Drůbežáři začali velmi aktivně, ale střelecky se hodně trápili. Postupně se začala do hry dostávat i Sokolda a její útočníci měli přesnější mušku než soupeř. Do poločasu se jim podařilo dvakrát skórovat a svůj náskok si bedlivě hlídali. Na začátku druhé půle přidali další branku a už to vypadalo, že zápas dotáhnou do vítězného konce. Jenže Drůbežáři nepolevovali a konečně se jim podařilo protrhnout střeleckou smůlu. Sokolíci však rychle odpověděli a opět odskočili na tříbrankové vedení. Drůbežáři vrhli v závěru všechny síly do útoku a rychlými brankami dokázali vyrovnat. Vypadalo to na velký obrat, ale střelecký prach jim ke konci utkání opět zvlhnul. Sokolíky ještě v závěru dvakrát zachránila konstrukce branky a utkání tedy skončilo remízou.


5 Samyc – FC Mexico 2:15 (0:8)
Branky: Šulc, Kopecký – Pelech 5, Jirkovský 3, Beneš 3, Mottl 2,Richter, Turek
Bez karet
Penalty: 3:1
5 Samyc: Fučík - Roučka, Kalianko M., Tesař J., Andres, Houdek, Šulc, Kopecký
FC Mexico: Turek - Pelech, Kochma, Mottl, Jirkovský, Beneš, Richter

 

Závěr hracího dne patřil hráčům Mexica, kteří hned od začátku udávali tempo utkání a soupeři míč moc nepůjčovali. S klidem hrající Mexico si s chutí zastřílelo a dvě branky inkasovalo až v závěru, kdy už scházela koncentrace na obranu.

(Foto: Lucie Kvěchová, celou galerii naleznete zde)

 

Další informace z Vodňanské ligy najdete na www.vodnanskaliga.cz.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou