Hodnocení podzimní sezóny FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na čtrnáctém místě se ve III. třídě umístil celek FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B.

V podzimní části sezóny navázala rezerva Štěpánova na špatné výsledky z minulého ročníku soutěže, kdy se jí na jaře také nedařilo. Vůbec nejhorší obrana soutěže, která inkasovala dvaapadesát branek, propadla nejvíce v domácím zápase s Jívovím, kdy dostala potupnou desítku (prohra 0:10). V posledním podzimním kole ale hráči Štěpánova důležitou výhrou nad Rovečným navázali kontakt na týmy před sebou a souboj o udržení tak zůstal otevřen. Nejlepším střelcem týmu se stal Jan Veselský, který vstřelil osm branek.

 

V krátkém rozhovoru nám odpověděl na naše otázky trenér Ivo Jílek.

 

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

Určitě nejsme spokojeni. Hlavně přístupem hráčů k tréninkům a samotným zápasům.

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

Samozřejmě se pokusíme soutěž zachránit. Ztráta na deváté místo je jen šestibodová, proto je vše otevřené. V zimě se pokusíme posílit Á-tým, tím by se logicky posílilo i naše Béčko.

 

Kdo patřil k oporám týmu?

Tady není moc koho vyzdvihovat. Jediný hráč kterého bych pochválil je Jan Veselský.

 

Kdo myslíte, že postoupí a sestoupí?

Největší favorit na postup je podle mě celek Jívoví. V soutěži měli ale jeho hráči velké výkyvy, kdy například v domácích zápasech dokázali prohrát, což mě překvapilo. Sestup se doufám vyhne nám a kdo dostane pověstného Černého Petra? Toho nikomu nechci přisoudit, nebudu jmenovat.

  

Jak budete přes zimu trénovat?

Trénovat začneme začátkem února společně s Á - týmem jedenkrát týdně.

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Na toto nedokážu bohužel odpovědět. Nebudu nikoho jmenovat.

Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou