Hodnocení podzimní sezóny TJ Sokol Radostín B

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na dvanáctém místě se ve III. třídě umístil celek TJ Sokol Radostín B .

Rezervě Radostína se na podzim více dařilo v domácím prostředí, kde získala deset bodů. Z hřišť soupeřů naopak přivezli radostínští fotbalisté pouze jednu výhru a pětkrát odjeli s prázdnou. V jarní části sezóny je tak čeká souboj o záchranu v soutěži. Nejlepším střelcem týmu se stal Petr Kozel, který skóroval dvanáctkrát.

 

V krátkém rozhovoru nám odpověděl na naše otázky trenér Jiří Pešek.

 

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

S podzimní částí sezóny nemohu být spokojený, až 12. místo v tabulce je opravdu alarmující. Je pravda, že jsme hned v úvodu sezóny přišli vlivem zranění o stabilní hráče naší sestavy, ale to nic nemění na faktu, že by jsme měli některé zápasy zvládat lepším způsobem.

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

Na tuto otázku mám jednoduchou odpověď. Po podzimní částí 12. místo? Budu rád, když na konci sezóny nebudeme muset řešit sestupové pozice.

 

Kdo patřil k oporám týmu?

K oporám týmu patřili především starší hráči, kteří si dokáží udržet delší dobu stabilní výkony a formu. Samozřejmě ani mladší hráči nezklamali, ale oni své výkony mají více jako na houpačce.

 

Kdo myslíte, že postoupí a sestoupí?

Pro mě je hlavním aspirantem na postup mužstvo Jívoví. Z mého pohledu hraje nejpohlednější fotbal. Další postupující je ale otázkou, které mužstvo si dokáže udržet dobrou formu a výsledky s podzimu, do jarní části. Při pohledu na podzimní tabulku adeptem na sestup nebude jedno nebo dvě mužstva, ale nejméně čtyři až šest mužstev, kteří si to mezi sebou rozdají.

 

Jak budete přes zimu trénovat?

Jelikož nemáme tolik hráčů, tak přizpůsobujeme tréninkovou část s naším A-mužstvem. Většinou začínáme po novém roce a střídáme tělocvičnu a venkovní prostory.

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Tohle se těžko hodnotí. Podle nějakých statistik je hodně vidět Jindřich Horký za gólový přínos. Já bych jenom zmínil hráče, který mě osobně hodně zaujal svým výkonem, a to hráč  Sněžného, Ondřej Forchtsam.

 Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou