Rozhovor se Zdeňkem Mudrou

0

Rozhovor se Zdeňkem Mudrou - nejlepší střelec po podzimní části .

Přinášíme rozhovor s nejlepším střelcem podzimní části souteže s p. Mudrou Zdeňkem, TJ Jiskra Březová .

Po podzimní části uvedený hráč má na kontě 18 zásahů.

Otázka : Kdo vás přivedl k fotbalu a kolik vám bylo let. 

Odpověď: K fotbalu mě přivedl nevlastní otec  a bylo mi asi 6 let.

Otázka : V jakém oddíle jste byl prvně zaregistrován a jak na toto vzpomínáte, rovněž vaši spoluhráči, trenéři .

Odpověď:  Jsem kmenový  hráč 1.FC Karlovy Vary  takže jsem byl zaregistrován právě zde. Dříve to byli jak všichni známe FK Buldoci. Byl to právě můj nevlastní otec co mě ty první roky trénoval a za to mu moc děkuji. Vzpomínám na to rád, vyhrával jsem každej rok nejlepšího střelce sezóny. Dával jsem v těch prvních sezonách  přes 100 branek za rok takže super a se spoluhráči to  byla vždy super parta i když se prohrávalo nebo vyhrávalo. První byl vždycky fotbal a pak škola.

Otázka: Jaký je váš fotbalový vzor , jaký je váš oblíbený  tuzemský a zahraniční klub.

Odpověď: Můj fotbalový vzor byl Didiér Drogba a proč ? to jeho myšlení vědět kam si stoupnout, rychlost, souboje a čuch na góly to bylo něco úžasného. Z naší ligy asi oblíbený tým nemám. Líbí se mi hodně Plzeň jaký  hraje  fotbal, kdy se může rovnat i s největšími kluby. Zahraniční nemám.

Otázka: Po podzimu jste nej. střelec v soutěži , co na to říkáte vy a vaši spoluhráči, ohlasy z okolí , možné  nabítky z jiných klubů.

Odpověď: Já jsem za to rád a spoluhráči také. Myslím že na mě hodně sázejí. Je to ale obrovská nevýhoda pro mě, protože obránci si mě hodně všímají a nedávají mi moc prostoru. Někdy i za cenu krvavých šrámů. Ohlasy mimo naší kabinu samozřejmě slyším. Hodně lidí  mi o tom říká ale já to tak neberu. Je to sport který mě baví a jdu si jenom zahrát.  Nabídka už nějaký řešíme. Jedna je velká, což mě mile překvapilo ale nechci se k tomu nijak vyjadřovat.

Otázka: Vaše plány do fotbalové budoucnosti

Odpověď: Plány do budoucna jsou jasné - vyhrávat a dát co nejvíce gólů.

 

Děkuji za rozhovor Tunder R. - redaktor

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou