Hodnocení podzimní sezóny TJ Věchnov

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na dvanáctém místě se v Okresním přeboru umístil celek TJ Věchnov.

Věchnov se v podzimní části jako nováček pohyboval dlouhou dobu ve středu tabulky. Až posledních šest kol, ve kterých Věchnov zaznamenal jen dvě remízy, znamenalo pád na dvanáctou pozici. Na jaře tak věchnovské čekají záchranářské zápasy o udržení v soutěži. Nejlepším střelcem týmu se stal Ondřej Ostrýž, který vstřelil jedenáct branek.

 

V krátkém rozhovoru nám odpověděl na naše otázky trenér Jiří Jedlička.

 

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

No upřímně jsem doufal ve větší bodový zisk, takže nespokojenost. Nejvíce mě mrzí remíza s Vírem, kdy jsme za stavu 3:1 přestali hrát a remíza byla ještě milosrdná. Druhý zápas, který mě mrzí, byl doma s Osovou Bítýškou, kdy sice jsme 2:0 prohrávali, ale výkon ve druhé půli nám vnuknul myšlenky na výhru a třetí zápas, který byl pro nás zlomový, byla prohra v Nedvědici. Kluci podali úžasný výkon, jenže okolnosti a štěstí bylo proti nám.

                                    

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

Desátý flek je umístění, s kterým bych se spokojil. Cokoliv navíc by byl úspěch, cokoliv míň je neúspěch.

                                                                                                                                   

Kdo patřil k oporám týmu?

K oporám určitě patřili Ondra Ostrýž, Kuba Smolík a David Starý, mezi tahouny týmu bych dal Víťu Huláka, Petra Soudka a Jirku Bílka, stabilní dobré výkony nám pomohly k zisku jedenácti bodů.

                                                                                                                                          

Kdo myslíte, že postoupí a sestoupí?

 

Na obou pólech tabulky je to hodně vyrovnané. Myslím, že si to o postup rozdá Křižanov s Bohdalovem a Rozsochy s Nedvědicí, jim budou při nejmenším sekundovat a udělají soutěž zajímavou. Sestup je ještě vyrovnanější. Bohužel tam spadá i náš tým a věřím svým svěřencům, že se nedají a sestupovým vodám unikneme. Nejslabší soupeře, s kterými jsme hráli, byly Počítky a Dolní Rožínka. Počítky teď posledních pět kol mákly a mají 15 bodů. Myslím, že Černý Petr zůstane Dolní Rožínce.                                                           

 

Jak budete přes zimu trénovat?

Zimní přípravu začneme v půlce ledna a mám ambici trénovat dvakrát týdně, jenže spoustu kluků dělá mimo okres a v týdnu se sejít je opravdu nadlidský úkol, ale určitě jednou týdně se sejdeme.

                                                                                                     

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Když si tak čtu články na vašem webu, tak mi příjde že všichni rozhodčí, ale hned po jménech rozhodčích čtu jména, jako Špaček z Borů, Burian a Nobicht z Křižanova, Petr Bureš a Milan Juračka z Rozsoch a Čížek z Nové Vsi.

 Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou