Hodnocení podzimní sezóny TJ FC Hamry nad Sázavou

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na šestém místě se v Okresním přeboru umístil celek TJ FC Hamry nad Sázavou.

Podzimní výkony Hamrů byly zklamáním. Tým, který několik sezón po sobě vždy skončil do třetího místa se na podzim hledal a skončil až na šestém místě. Kladiváři ztráceli zejména na hřištích soupeřů, kde čtyřikrát prohráli. Nejlepším střelcem týmu se stal Dominik Havlík, který vstřelil osm branek.

 

V krátkém dvojrozhovoru nám odpověděli na naše otázky hrající trenér Vojtěch Zedníček a nejlepší střelec Kladivářů Dominik Havlík.

 

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

Vojtěch Zedníček: S podzimní částí sezóny moc spokojený nejsem. Tým máme složený na to, abychom atakovali špici tabulky a měli o několik bodů více, než máme na svém kontě. Ale dlouhodobě nás trápí kolísavé výkony a defenzivní hra celého týmu, a pokud se k tomu na podzim přidaly i problémy v útočné části, především s neproměňováním vyložených šancí, tak se to samozřejmě projevilo nejen na výsledcích, ale i na pohodě v celém týmu.

Dominik Havlík: Mohlo to být lepší, výkony byly jako na houpačce. Začátek se nám příliš nevyvedl, ke konci jsme konečně začali hrát. I přes zbytečné ztráty stále nejsme tak daleko od čela tabulky. Takže spokojenost je tak napůl.

 

                                    

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

Vojtěch Zedníček: Zimní přípravné období a v podstatě celá jarní část nám dává větší prostor pro práci s týmem, který potřebuje omladit a zapracovat hlavně na činnostech, které nás trápí. Nicméně na konci soutěže bychom v první pětce neměli snad chybět. (smích)

Dominik Havlík: Určitě bychom se chtěli posunout o něco výše než jsme dosud. Nevím jestli můžeme pomýšlet na 1. místo, ale stát se může cokoliv. Na druhou stranu věčně druhý být také asi už nechceme.

 

 

Kdo patřil k oporám týmu?

Vojtěch Zedníček: Nechtěl bych vyzdvihovat jednotlivce, prezentovali jsme se jako tým, který má určitě na více, než jsme na podzim předváděli.

Dominik Havlík: Myslím si, že se doplňujeme všichni navzájem. Ke konci se zvedl brankář Tomáš Pinkava, starší hráči jako Jiří Zábranský a Vojtěch Zedníček si také drží svůj standart. Určitě by to nešlo ani bez kapitána Pavla Novotného a na góly tam jsem já (smích). Jinak jde především o týmový výkon než o jednotlivce.

                                                                                                                                          

Kdo myslíte, že postoupí a sestoupí?

Vojtěch Zedníček: Před námi je ještě polovina soutěže a v ní se může stát cokoliv. Z tabulky je zřejmé, které týmy si to pravděpodobně o postup či sestup rozdají, ale soutěž je tak vyrovnaná, že je těžké tipovat, koho zastihne jaro ve větší pohodě.

Dominik Havlík: Nejméně gólů dostává a efektivně hraje Křižanov. Bohdalov také určitě pomýšlí na postup. Ovšem jaro bude dlouhé a týmy jsou vyrovnané, takže se to ještě může pěkně promíchat.

 

Jak budete přes zimu trénovat? 

 Vojtěch Zedníček: Zimní přípravu zahájíme v polovině ledna a uvidíme, co nám počasí dovolí. Předpokládáme, že budeme trénovat dvakrát týdně, a to buď v tělocvičně či na hřišti (terénu). Přípravu samozřejmě doplníme i několika přípravnými zápasy na umělé trávě.

                                                                                                  

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Vojtěch Zedníček: Těžko vyzdvihovat nějakou osobnost, v okresním přeboru se hráčů, kteří okusili vyšší soutěže a přispívají k tomu, že kvalita rok od roku roste, vyskytuje více a v každém mužstvu bychom určitě minimálně jednoho našli.

Dominik Havlík: Nejvýraznější byl pro mě asi Aleš Burian z Křižanova. Má velký přehled a je těžké se přes něj dostat. Hlavně díky němu dostává Křižanov tak málo gólů. Když se dostane dopředu, tak umí dát také gól, což je pro obránce velké plus.

 

 Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou