Hodnocení podzimní sezóny FK Borovina-Opatov

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na desátém místě se ve III. třídě skupiny B umístil celek  FK Borovina-Opatov.

Začátek soutěže Opatovu vycházel a pohybovaly se v popředí tabulky. Hlavně v domácích zápasech byly stoprocentní. Potom však přišel útlum a pád na desátou příčku, kterou také obsadily na konci minulého ročníku. Proto jsme se zeptali Lukáše Hanzala na několik otázek.

 

 Jak jste spokojeni z dosavadním umístěním v tabulce?

 

Vzhledem ke kvalitě týmu hodnotím jeho umístění jako zklamání, má na víc.

 

Kdo patřil k vašim pilířům sestavy?

 

V některých zápasech mě potěšili výkony brankářů, v obraně podávali dobrý výkon Horáček, Kabelka, Kravka, tahounem byl opět Aleš Konečný a stabilně výborné výkony podával Martin Malík v záloze. Po návratu příjemně překvapili Kuba Kaser a Láďa Kabelka, přidal bych  sem i posilu do útoku Daniela, který se doufám více projeví gólově na jaře. Výkony některých ostatních měly buď v lepším případě vzestupnou tendenci nebo byly nevyrovnané, což se týká mladších hráč.  

 Jaký byl váš nejlepší a nejhorší výkon?

 

Nejlepší výkon jsme zřejmě podali v domácím zápase s Čáslavicemi B, naopak nejhorší výkon byl taktéž doma s Radoticemi.

 

 Jaké budou cíle pro jarní část?

 

 Naším hlavním cílem je co nejdříve posbírat body na záchranu, abychom mohli dát šanci mladým hráčům.


 Který tým podle vás postoupí do Okresního Přeboru?

 

Vypadá to na souboj 3-4 týmů z čela tabulky, já si ovšem myslím, že největším favoritem je Lipník, který hraje rychlý, kombinační a atraktivní fotbal.

 

Děkuji za rozhovor.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou