FOTO, VIDEO: Vodňanská liga - STATOM ZÁKLADNÍ ČÁST 2015/2016: 3. KOLO

0

Ve 3. kole Vodňanské ligy došlo na souboje elitní čtyřky soutěže; Sokolíci potrápili Otroky a Mexico pro změnu obhájce titulu DG303. Nicméně papíroví favorité své zápasy zvládli a osamostatnili se v čele tabulky. V dalších zápasech konečně zabral Kapr – poradil si s FC KIK, Drůbežáři rozstříleli Samyce a v duelu mladíků slavili vítězství nad Oranjes hráči Chillu.

Sokolská louka – Otroci ohnivé vody 3:4 (3:2)
Branky: Faktor, Kvěch T., Ciml M. - Šteier 2, Hric, Zahrádka
ŽK: Faktor, Machnyk, Kvěch T., Kiš, Ciml M. - Kříž F.
ČK: Kapusta M. (2xŽK) (Sokolská Louka)
Penalty: 2:3
Sokolská Louka: Babický - Kapusta R., Kapusta M., Trnka, Faktor, Machnyk, Kvěch T., Kiš, Ciml M.
Otroci Ohnivé Vody: Kříž P. - Hric, Šteier, Kříž F., Staněk M., Zahrádka, Slípka, Syrovátka, Hromádka

 

Úvodní zápas 3. kola nabídl velmi vyrovnanou partii. Otroci od začátku drželi míč ve své moci a rychlou kombinační hrou Sokolíky sice přehrávali, ale ti je svou zkušenou obranou do zakončení tolik nepouštěli. Přesto se Otrokům podařilo vstřelit v první desetiminutovce dvě branky. Sokolda poté zvýšila napadání a rychlejší přistupování k soupeři a skóre vyrovnala. V závěrečných minutách první půle rozehráli Otroci špatně aut od branky soupeře na gólmana Kříže, kterému vypíchl míč Kvěch a poslal Sokolíky do vedení. V poslední minutě prvního poločasu mohl vyrovnat Šteier z penalty, ale přestřelil. Druhý poločas byl ze strany Sokolíků pasivnější a spíše se zaměřili na obranou fázi. Otroci předváděli pohledný kombinační fotbal, avšak jejich pokusy kryl s přehledem Babický. I tak se podařilo Otrokům skóre otočit a přestát závěrečný tlak Sokoldy. Připsali si tak těsné, ale velmi důležité vítězství v boji o FINAL4.

FC Kapr – FC KIK 7:1 (3:0)
Branky: Turek P. 2, Rauscher 2, Staněk T., Calta, Hojdekr - Hubáček
ŽK: Štěch, Rauscher (oba FC Kapr)
Penalty: 2:3
FC Kapr: Iral - Hojdekr, Štěch, Calta, Staněk T., Turek P., Filip, Rauscher
FC KIK: Mach J. - Novák P., Profant, Šmíd, Štryncl, Kvěch J., Mach Z., Hubáček

 

Od začátku zápasu bylo vidět, že Kapři si konečně chtějí připsat první vítězství v sezóně. Z jejich kopaček lítala jedna střela za druhou, ale většina z nich byla nepřesná nebo si zkušeně poradil brankář Mach. Přesto se do pauzy podařilo Kaprům tři branky vstřelit. Druhý poločas opět pokračoval náporem jen na jednu branku. KIKu se podařilo alespoň vstřelit čestný zásah a díky brankáři nebyla jejich prohra tolik ostudná.

DG303 – FC Mexico 6:3 (2:0)
Branky: Vorel J. 2, Hornát 2, Vorel Z., Hájek – Beneš 2, Kochma O.
Bez karet
Penalty: 3:3
DG303: Novák J. - Hájek, Bakula R., Srkal, Vorel J., Vorel Z., Hornát
FC Mexico: Turek M. - Mottl, Beneš, Kochma O., Richter

 

V utkání kola se dal očekávat velmi vyrovnaný boj, ale oba týmy měly problémy se sestavou. Mexico dokonce nemělo nikoho na střídání, a tak to pro DG vypadalo rozhodně snáze. Od začátku bylo více na balónu DG a hráči Mexica spíše bránili a vyčkávali na protiútoky. Turek byl v brance Mexica neustále zaměstnán střeleckými pokusy a držel svůj tým nad vodou. První poločas se dokázalo DG prosadit jen dvakrát. Mexico v druhém poločase začalo více útočit, což loňského mistra trochu zaskočilo, avšak DG postupně opět přebralo iniciativu a dotáhlo těžký zápas do vítězného konce.

Vodňanská drůbež – 5 Samyc 13:0 (6:0)
Branky: Vlášek 3, Šácha 2, Urban 2, Lang 2, Křenek, Tesař V., Valenta, Kouba
ŽK: Tesař J., Plojhar (oba 5 Samyc)
Penalty: 3:3
Vodňanská Drůbež: Novák P. - Šácha, Urban, Kouba, Valenta, Vlášek, Mužík, Tesař V., Křenek, Lang
5 Samyc: Fučík - Roučka, Tesař J., Plojhar, Andres Dan, Andres Dav., Houdek, Šulc, Kopecký

 

Drůbežáři se dostali do vedení již ve druhé minutě utkání a po celý zápas byli výrazně lepší, než jejich soupeř. Samyce se do zakončení moc nedostávaly. Skóre mohlo být daleko vyšší, ale Drůbežáři mnoho dobrých příležitostí trestuhodně zahazovali.

Chill – Oranjes 8:5 (4:0)
Branky: Janda 2, Varyš 2, Färber, Malík, Špatný, vlastní (Řepa) – Řepa 2, Hoffman 2, Petřík
ŽK: Benedikt O. - Zlatohlávek, Polanský T., Vondráček
Penalty: 1:2
Chill: Budín - Janda, Benedikt O., Vítovec, Veselý, Rusín, Färber, Varyš, Malík, Jirouš, Bače, Špatný
Oranjes: Huneš - Hroneš, Zlatohlávek, Polanský T., Petřík, Řepa, Hoffman, Vondráček, Dohnal

 

Závěr hracího dne patřil mladíkům. Hráči Chillu od začátku dominovali a dařila se jim rychlá kombinace. První půli s přehledem opanovali i střelecky a zdálo se, že utkání v pohodě zvládnou. Oranjes ale ve druhém poločase zabrali a vypadalo to, že se jim podaří vyrovnat. Brankář Budín ale svůj tým podržel několika výbornými zákroky. Chill v závěru využil otevřenější obrany Oranjes a znovu odskočil na rozdíl čtyř branek. Poslední tečku zápasu sice vstřelili Oranjes, ale na vítězství to dnes nestačilo.

 

Záznam utkání 3. kola:

 

Foto: Lucie Kvěchová, celou galerii naleznete zde.

 

Více informací o Vodňanské lize najdete na www.vodnanskaliga.cz.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou