Hodnocení podzimní sezóny SK Nové Syrovice B

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na osmém místě se ve III. třídě skupiny B umístil celek SK Nové Syrovice B.

Výsledky Nových Syrovic byly jako na houpačce. Tomu také odpovídal klidný střed tabulky. Nejlepším střelcem týmu byl s osmy góly Jan Železný. Hrajícího trenéra Adama Škody jsme se zeptali na několik otázek.

 

Jak jste spokojeni z dosavadním umístěním v tabulce?    Tým Nových Syrovic se po podzimní části sezony nachází na 8. místě tabulky, což je za daného stavu klidný střed tabulky a musím podotknout, že 6. a 7. tým tabulky má stejný bodový zisk, ale lepší skóre. Zisk 20 bodů ze 14 zápasů hodnotím velice pozitivně a to především proto, že sloužíme jako záložní tým pro náš krajský ''A'' tým. Z tohoto důvodu nemohli někteří hráči ''B'' týmu odehrát všechny zápasy a tak se sestava hodně točila. Ovšem musím pochválit všechny hráče, kteří nastoupili k soutěžním zápasům.   Kdo patřil k vašim pilířům sestavy?    Nejdůležitějším prvkem sestavy je pro mě v každém zápase je pozice stopera. Vzhledem k tomu, že preferuji nasazení stopera a předstopera, tak je to poslední hráč, který může zabránit soupeřovu útoku před gólmanem. Kvůli zraněním a ukončení kariéry některých hráčů jsem byl nucen tuto pozici zaplnit hráčem z ''A'' týmu, nebo toto místo lepit hráčem, který je zvyklý hrát na jiné pozici. Jako hlavní pilíře sestavy bych označil hráče, kteří odehráli většinu sezony a bez nich je pro mě obtížné tvořit sestavu. Hlavní pilíře sestavy jsou pro mě střední záložník a kapitán Josef Lang, jeho spoluhráč ve středu zálohy Jiří Houserek, dále obránce Václav Procházka a brankář František Zavadil.    Jaký byl váš nejlepší a nejhorší výkon?    Začnu nejdříve nejhorším výkonem to je bezpochyby zápas v Horním Újezdě, který skončil 7:1 pro domácí. Na tento zápas dojelo pouze 11 hráčů a to byl první problém. Především jsme museli lepit obranu a její složení bylo provizorní. Lepších výkonů bylo v sezoně více, a proto je pro mě velice složité hodnotit pouze jedno utkání. Vyberu tedy domácí výhru nad 3. týmem tabulky 4:1, kdy jsme o své výhře rozhodli sice až v závěru, ale naše hra byla soustředěná a komplexní po celé utkání.    Jaké budou cíle pro jarní část?    Cíle pro jarní část budu muset prvně zhodnotit s vedením sportovního klubu :D. Samozřejmě závisí na přípravě, zranění některých hráčů a hráčích, které budu mít k dispozici. Eventualitu, že se nacházíme v klidném středu tabulky bych viděl jako možnost se ke zlepšení a k posunu v tabulce vzhůru.   Který tým podle vás postoupí do Okresního Přeboru?    Je velice velice složité uvádět tým, který má na to hrát okresní přebor, ale dle mého názoru mají k postupu nejlépe nakročeno týmy Radotic a Litohoře.    Děkuji za rozhovor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou