Hodnocení podzimní sezóny TJ Sokol Lipník u Hrotovic

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na druhém místě se ve III. třídě skupiny B umístil celek  TJ Sokol Lipník u Hrotovic.

Loňský účastník Okresního přeboru Lipník nezačal návrat mezi okresní elitu vůbec dobře. Prvních pět kol mu přineslo tři porážky a tým se pohyboval v druhé polovině tabulky. Potom však přišla neuvěřitelná šňůra devíti výher po sobě a Lipník se dostal na druhou příčku jen o gól za vedoucí Radotice. Nejlepším střelcem týmu byl sedmnáctiletý útočník Rudolf Šťáva s patnácti góly, který také vévodí tabulce střelců. Trenéra Jaroslava Brabence jsme se zeptali na několik otázek.

 

Jak jste spokojeni z dosavadním umístěním v tabulce?

 

Jsme velice spokojení. Máme stejně bodů jako Radotice a do jarní části jdeme s výhodnou pozicí.

 

Kdo patřil k vašim pilířům sestavy?

 

Určitě Rudolf Šťáva, bez něj bychom neměli takovou produktivitu a také Tomáš Brabenec, který napomohl tomu, že nám soupeři nedali tolik gólů.

 

Jaký byl váš nejlepší a nejhorší výkon?

 

 To je těžké říct. Náš nejlepší výkon byl nejspíše v zápase proti Hornímu Újezdu, protože jsme jim dali šest gólů a udrželi jsme se tak v tabulce nad nimi. O žádném zápase se nedá říct, že bychom předvedli vyloženě nejhorší výkon.

 

Jaké budou cíle pro jarní část?

 

Určitě udržet se v horní části tabulky a pokusit se dostat na první příčku. Také by nebylo špatné navázat na naší sérii výher z podzimu.

 


Který tým podle vás postoupí do Okresního Přeboru?

 

Byl bych špatný trenér, kdybych nevěřil svému mužstvu.

 

Děkuji za rozhovor.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou